Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohádka z lágru

15. 11. 2004
0
0
1678

Haranti, honem sem. Strejda DiabolicForce za vámi přijel, aby vám vytrhal pár chlupů. No nečumte jak panic na vaginu. Máte v prdeli plno chlupů, který tam nemaj co dělat - a musíme dbát na hygienu. Půjčil jsem si od sousedky škrabku na brambory, ta je na jejich odstranění nejvhodnější. Cilko, pojď na očištění - neřvi sakra, pro čistotu se musí něco vytrpět. Kurva, ty máš hemeroidy nebo co, že ti teče krev z prdele? Vypadni. Kdo je další na řadě? Jirko, nemám celej den, hejbni tou svou zadnicí, ať tě nemusím honit. A buďte zticha - budu vám během čištění prdelí vyprávět pravdivou příhodu z pobytu v německém letním dětském koncentračním táboře. Ale ještě předtím vám chci říct, že jste blbý jako štoudve - do školy nechodíte, co z vás jednou bude? Hovno děláte, jen žerete a serete. S tím chcete uspět v životě? Budu vás sám vzdělávat. Dneska jsem si pro vás připravil poučku z dějepisu a i jsem ji pro vás zveršoval: VE ČTRNÁCTÉM STOLETÍ MRDALO SE DO DĚTÍ. Tak a máte to, parchanti. A ty Honzíku nebul, nebo tě odvedu za strejdou Haničincem a uvidíš, že i v 21.století se historie opakuje. A teď ten slíbený příběh:

 

Jednoho dne přišla za Herr Mysliwetzkem Rebeka, že má na krku bouli. Pan vychovatel jí nejdříve řekl, že to je hlava, ale na naléhání se podíval pozorněji a skutečně měla na krku nějaký tumor. Herr Mysliwetzek jí proto dal volno, ať si jde lehnout a vyspí se z toho. Jenže druhý den přišel zas Simeon za Herr Schmidtem, že mu ze zadku vyrostla ruka. Ten se podivil - z prdele rostou přece nohy. Tak se podíval a skutečně - nemohl tomu uvěřit, ruka rostla přímo ze zadnice. Ale lékařské znalosti Herr Schmidt neměl, takže Simeona taky poslal, ať to vyleží. Aby toho nebylo málo, třetí den přišel za Herr Hoffmannem Izák, že mu za uchem vyrostla píča a na břiše žábry. To už nám tedy přišlo divné a začali jsme pátrat po příčině. A nemuseli jsme pátrat dlouho. Za Fraulein Puzeck přijel její bratranec kazišuk Konrad Mengele, vnuk slavného doktora a začal bez povolení zkoušet na naše ratolesti novou radiační sadu NEUEORG-15. To jsme se nasmáli.

 

Kdo to řekl, že jsem senilní? Takovýhle příběhy se jen tak nedozvíte, fakani.


Sally
29. 11. 2004
Dát tip
Je to ubohy a jenom tak nechutny.

Odpusť můj pane, ale co je moc to je moc souhlasím se Zdendou a Zborou, jsi skutečně král fekálních "psaníček":-))) SORRY, ale zkus to co jsem ti říkala, to by ti šlo!!!

Zbora
15. 11. 2004
Dát tip
To se jistě bude dnešním dětem líbit. Je to takové současné :o(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru