Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ÚVOD

19. 10. 2000
1
0
903
Autor
Lsdeater

Několik podivných básní, které jsem psal ve svých stavech. Všechny jsou psány na některé halucinogenní droze. V těchto dnech mi život připadal jako sen a sen jako život. Žil jsem asi rok ve stavech indukované psychózy, ze které jsem se naštěstí dostal. Vykašlal jsem se na školu. Ztratil jsem dívku, se kterou jsem pět let chodil a občas jsem měl stavy, kdy pro mě byl jediným řešením skok z mostu. Ale i tak bych nic nevyměnil za tuhle svoji zkušenost, která snad ze mě udělala člověka. Myslím, že by si tím měl projít každý - zvláště pak lidé, kteří řídí tento svět. Ale i přesto bych si nikdy LSD nevzal. Ptáte se proč? Nevím.

Povím vám o strachu, utrpení O lásce, drogách k pobavení O moři, moři plném víry Na jehož plážích tancujem a sníme A jež nám dává veškeré své síly My však na to vůbec nemyslíme Jsme jen děti, které si na pláži hrají Necítí strachy, bolesti a zlosti Které si v tom písku tiše šepotají Jen o kráse, lásce a o radosti
Nicky_Love
10. 02. 2002
Dát tip
TIP*

Lampář
23. 10. 2000
Dát tip
Hmmm... dobrý ... takový Jimovský ... trošku ... čím to asi bude ???? :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru