Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V zajetí vlhké blizny

19. 11. 2004
9
0
4355

 

1. Připrav mi svou vlhkou bliznu. Chytnu tě za husté pačesy ve tvém klíně a zazpívám jí píseň lásky. Na hlavě se ti skví nové vlasy – paruka z pubického ochlupení. Krásko!

 

2. Uvaž si na své prsy dvě silná kotevní lana. Skoč přes palubu a vnímej tu sílu, která tě stahuje do hlubin rozkoše. Plavu okolo a kouřím cigarillos.

 

3. Často jsem v rozpuku svého hříšného mládí souložil na stozích slámy v okolí Prostějova. Své mocné vidle zapichoval hluboko v rozmoklý kompost ženského pohlaví.

 

4. Čekanko, cítím, že tvá mladistvá a dosud ještě pevná prsa nebyla dlouho hnětena. Cítí se unavena a mají kruhy pod jahodami. Vlož je do automatické hnětačky mých dlaní a oddej se nevýslovné rozkoši. Tato erotická resuscitace je navrátí zpět do života.

 

5. Za mléčného světla úplňku jdi až k úpatí hory Sinajské. Svou rudokožnatou mindu ponoř do studánky vytvořené ze svých dlaní. Nedbej výzev neznámého černého muže. Vyčkej mého příchodu.

 

6. Je to velké, ale svíce to není. Pomni to a bílý knot do výše vylétne. Vášnivě ti vycucám jahody. Zbydou z nich jen sušené švestky. Propadneš peklu.

 

7. Slovenské ženy byly vždy známy svou divokou a ničím nespoutanou vášní. Jsi posedlá nesmrtelnou sexualitou. Tvé bronzové prsy trčí k vysokým horám a plují nádhernou krajinou jako dva houpající se koráby v Egejském moři.

 

8. Tvá poezie je krásná jako zvhlé přirození nádherné dívky. Sedím s tebou na louce a poslouchám bublání tvé hlubinné jeskyně. Chceš ji obohatit o jeden krápník.

 

 


a ještě k tomu sladkej :-)))

Evička
27. 01. 2006
Dát tip
Bobánku, vše nej ... a ať je těch polibků od ženy nepočítaně ,-)

I ty jsi chlap s gulama, Hermesi! Jako já.... Posílám polibek plný ostružin všem babám s ceckama!

Evička
23. 01. 2006
Dát tip
jo, copak Adonisek! ... to je divokej bejk ,-)

HERMES
22. 01. 2006
Dát tip
tohle může napsat jedině ten kdo má pořádný koule a nebojí se jich využívat ve svůj prospěch. Ten, kdo s nezměrnou neurvalostí používá svůj ,,nástroj," a to i za cenu lehkého poškození ženských pohlavních orgánů či odtržení prsů při jejich tahání.... ps: Ioannesi jsi přizdisráč, když omluvíš ten výraz.

:-)))) do roka a do dne? :-)))

:-)))

ssaamm
25. 11. 2004
Dát tip
Opět skjelé. a nejlepší nakonec. 7 je ouplně SUPER Nejen za ni tip

Dent
23. 11. 2004
Dát tip
Každý večer před spaním se vášnivě vykastruj, uleví se ti. Krásko! *

připadá mi trapná, zejména bod 4

kristovanoho, že by další????? :-)))))

Evička
22. 11. 2004
Dát tip
Č., ty ho určitě znáš! je znám nebo bude .. ... jsem tvůj Watson Sherlocku! ... Adonisi, budeš odhalen! ( Novákovic babička z místního domova důchodců :-))) )

neznám, ty myslíš, že je to někdo známej?

Evička
22. 11. 2004
Dát tip
jo, určitě! krevní skupina se nezapře! :-))

Tomu odmítám uvěřit! :-))))) tak pošeptej...

Evička
22. 11. 2004
Dát tip
sssssssssssssssssssssss třeba :-)

ach jo :-)))))

Evička
19. 11. 2004
Dát tip
:-))) přihořívá!!! Čekýýý!

Movsar
19. 11. 2004
Dát tip
tento barokní strop erotiky na mne po přečtení s děsivým rachotem spadl. prach zahalil mé ztopořené přirození a tak neprozrazen, mohu tipovat.

Tak potomhle je chuť ne sex větší než normálně. Je to celkem dobrý, ale podle mě divný přirovnání. Až drastický, ty kotevní lana. Nechtěla bych to zkusit, ale aspoň dáváš najevo hloubku tvého chtíče, nebo snad jejího?

Nicollette
19. 11. 2004
Dát tip
ta čtyrka je torchu vadná ne?

t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru