Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

snůšky drobečků

20. 11. 2004
2
0
2338
Autor
katy

pravopisné chyby jsou úmyslné

Dnes tedy prvním dnem se stalo to, že ty první malé snůšky liliovitých a studených drobečků začaly tanečně vířit a byly tak vášnivé, že moje malinká stvoření téměř zastudenila, tím svým antiohněm… avšak ta moje stvoření se nakonec ukázala silnými a nepodlehly, ale potom přehořce plakaly a plakaly a… nu věru to byla zajímavá podívaná, protože jakmile drobečci se začaly dotýkati země obstoupila je plačící stvoření a svými slzičkami je rozpouštěla, takže vlastně to byly drobečci, kdo měly ten největší problém s nastálou situací…

ale nakonec se všichni usnesli na tom, že stvoření půjdou pěkňounce dotepla a nebudou obtěžovati a navíc také zabíjet a zcela zbytečně ronit jiné drobečky než ty, kteří mají přijít, a… také tam byly zvonivé víly, které tam běhaly se zvonečky, které růžově a trochu modře a taky černě kterékovaly a mouřivovaly, protože se to od nich prý očekávalo.

jo a nesmím zapomenout na barevné lízazazazátko, které lepilo šatičky vil a ony si proto převelice ztěžovaly, avšakvšak lízátko se převelice proto smutnilo a nemohlo sebou hnout.a víly hrozivě křičely. Vyřešily to drobečci. Řekly lízazátku, ať není smutné a ono konečně smutné vskutku nebylo a smělo se odlepit a poté se radovat s drobečky a pak jít pozdravit už neplačící teplounká stvoření, které tam se jít radovat nemohly.

A potom víly odešly. A drobečci přestaly tancovat.


johanne
30. 11. 2004
Dát tip
docela fajn, jen mi vadí ten stále se opakující motiv

Petr_Pan
29. 11. 2004
Dát tip
Je sympaticky krátká .. :-) avšakvšak lízátko se převelice proto smutnilo - tohle se mi na tom líbí nejvíc. První vícnežpolovina je dost odrazující, zamotaná, zmatečná a nepěkná na čtení. Konec líbí víc .. :-)

doute
28. 11. 2004
Dát tip
tady se moc nechytám

stewewonder
23. 11. 2004
Dát tip
Ja pochopil o co jako go jako ze bile mozna i vlocky ale pohadka nevim nevim ...

Arienwen
23. 11. 2004
Dát tip
Kuásné....tip

vesuvanka
21. 11. 2004
Dát tip
Díky za avi a za tmavší písmo. Zajímavý nápad a roztomilá zimní pohádka.. Trochu mě jenom na začátku zmátla snůška" liliovitých" a studených drobečků", připomněla jsem si liliovité rostliny a to mě zavedlo úplně jinam.. TIP

vesuvanka
21. 11. 2004
Dát tip
zuzuzu - promiň, zapomněla jsem Ti poděkovat, a tak dodatečně díky

katy
21. 11. 2004
Dát tip
liliovitých - jako že bílé jak lilie, no asi to tak nevyznělo... a díky!

vesuvanka
21. 11. 2004
Dát tip
katy díky za vysvětlení, na bílou zahradní lilii jsem si nevzpomněla, mně se vybavila lilie zlatohlávek, rostoucí ve volné přírodě, která má květy sytě oranžovo-růžové nebo tmavě růžové

Think
21. 11. 2004
Dát tip
hele, je tam fakt taková shoda, aby se psalo třeba "drobečci přestaly"? jinak no je to spíš takový docela milý popis, než něco jiného, jako pohádka pro děti spíš ne, jelikož děti spíše potřebují nějaký více rozvinutý děj, no nevím ale jinak popis je to fakt docela milej spíš taková moderní pohádka, což:))

katy
21. 11. 2004
Dát tip
jo, drobečci přestaly je úmysl... moderní pohádka... to zní hnusně.... ale díky... (lízazazazátko tě asi neuchvátilo, což:)

Think
21. 11. 2004
Dát tip
no já asi během čtení zapomněla na prolog, no vážně, jinak bych nerejpalo modern fairy tale, huhahahá ale jo lízazazaztáko potěšilo mé oči .))

katy
21. 11. 2004
Dát tip
tak fajn:))

vesuvanka
20. 11. 2004
Dát tip
Moc ráda bych si pohádku přečetla, prosím ztmavit písmo...

zuzuzu
20. 11. 2004
Dát tip
tak si to označ kurzorem vesuvanko čekal jsme, kdy to vyběhne z té pocitovosti někam dál, protože jediná - daná - úroveň mě nic nedávala a navíc mi není sympatický ten jazyk, ale to je asi mimo... jako pohádku bych to těžko trávil

katy
20. 11. 2004
Dát tip
vesuvanka: avi zuzuzu: no, co se dá dělat, já jinam zaběhout nechtěla

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru