Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzkaz pro Divokou kočku

20. 10. 2000
3
0
2562

Vystoupila z mořské pěny... Afrodita? Kdepak! Jenny! Na slunci se osušila jako malá mořská víla. Pak jí malá kapka spadla na vrchol nahého ňadra. V kapce slaně chutná hoře, jakoby vystříkla z moře. Jenny v sobě dusí splín, že jen marně světem bloudí, že má stále prázdný klín, marně zatím lásku loudí. Jenny, tys tím vinna sama, že jsi osamělá dáma. Od muže nečekej citu když přemáhá senilitu. Chápu, že to bývá k vzteku s mužem vysokého věku. Jeho slova znění sladce, ale nedočkáš se akce.
Falka
13. 11. 2000
Dát tip
Jenny - v klíně přeplněno s lovci hraje na honěnou *

au_ten_tyk
26. 10. 2000
Dát tip
ho hó hóao, vypírání šmudlavých plínek přímo před okama tlusté veříjnosti. ňamiky ňuch :-P. poďte se spontánově zervat jako kůňové!!!

Merle
25. 10. 2000
Dát tip
PSSSSSSSS: PPPPPPPPPProvokatére :-))))))

Jenny
25. 10. 2000
Dát tip
a dost, nemůžete si najít jinou zábavu? Merlíku, tebe se to netýká, tak co se tím pořád zabýváš. Nemáte pocit, že je to trošku osobní. Moc se všem omlouvám, že se sem tahají takové věci, ale ... teď je na Vás, aby se to vyřešilo. Doggy, tobě se moc a moc omlouvám. Promiň, to jsem nechtěla. Mrzí mě to. A tobě lovče, posílám slíbených ... pár tipů. A příště si prosím najdi pro inspiraci raději někoho jiného. Ale i tak děkuji.

Ale no tak, Kotě, přece nebudeš cenit drápky kvůli někomu, kdo se umí ozvat sám. Každá básnička je osobní. S tím se nedá nic dělat. Merle je celkem nad věcí, spíš jej to pobavilo. A jestli se Doggy neozval, pak k tomu asi má své důvody. Ale určitě ti napíši ještě další básničku. Slibuji, na mou Lovčí čest!

Merle
24. 10. 2000
Dát tip
L.P.: pak tuším, že je to s tebou horší, než jsem si myslel...

Ano, Merlíku, je to se mnou naprosto tragické. Dědouchu, rád bych, mohl by ses prosím trošičku naklonit?

Merle
24. 10. 2000
Dát tip
L.P.: nesoudím tě, ani o tobě nic nevím (natož co o tom víš ty)... jen mé zmatené myšlenky vířící hlavou, společně s třasem v rukou zanechávají klávesnicové stopy na monitoru...

PS
24. 10. 2000
Dát tip
:o)) Merlíku, hlavně se z toho nepo... Abys pak nezanechával jiné stopy jinde. :o)))

Merle
23. 10. 2000
Dát tip
tak se nám to zase zamotává... odhalení odhalí jen další neodhalené tajemství. první dvě sloky jsou skvělý, ale dál kvalita klesá... konec to ovšem trochu napravuje. Předposlední sloka ti zbytečně proflakuje pointu předem. Každopádně by mě zajímaly tvoje důvody, proč jsi to psal... Papouchu, už nebudu psát, že souhlasím s Merlem... Tak a s tímhle si souhlas :-))

Jákob
23. 10. 2000
Dát tip
:o)

Milý Merlíku, toto dílko je skutečně vzkazem, neaspiruje na vysoké umělecké cíle, proto jsem si nad ním nelámal loveckou pušku. Zlom ve třetí sloce je úmyslný, první dvě měly za úkol zmást adresátku. Poslední sloka může být chápána jako něco navíc, ale Jenny mi slíbila za každý veršík jeden TIP, takže jsem to musel trochu natáhnout. A nakonec: proč jsem to napsal? Inu, zachtělo si mi...

Dědouch
23. 10. 2000
Dát tip
tak di do prdele, ok?

x
20. 10. 2000
Dát tip
teda uff................ nemám slov

Vio
20. 10. 2000
Dát tip
Ojojoj... tady je někdo dobře informovaný.

Bambulka
20. 10. 2000
Dát tip
:o))) snad se dostane k adresátovi... lovče papouchů, jsi opravdu tím, kým si myslím??:-)

papouch
20. 10. 2000
Dát tip
teda uff / nemám sluf :-) .....dalo by se tomu leccos vytknout .. leč .... držím zoban, neb bys mne ulovil. ((((co bude s tím kulecem u dědka, he?)))) a ještě .. věren svým zásadám říci každému upřímně, co si o jeho díle myslím a nenechat se nikým ovlivňovat jsem nucen vyřknout tuto svou již okřídlenou větu: Počkám, až co na to řekne Merle a pak s ním budu souhlasit.

pjer
20. 10. 2000
Dát tip
A sakra! To abych si pospisil, dokud jsem mlad. Pekne...

Stínovlas
20. 10. 2000
Dát tip
Líbí se mi zvláště ty poslední dvě strofy. Ta druhá se mi zdá trochu slabší než ostatní, při čtení se tam zadrhávám.

Carodej
20. 10. 2000
Dát tip
Abych začal pomalu zkoumat možnosti vytvoření elixíru mládí?:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru