Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Indispose

21. 11. 2004
3
0
1100
Autor
vauriena

Ano, i takové úmluvy existují...

„Drž hubu“, povídám mu, „drž už konečně hubu“. Mezi slovy se zešeřilo. Byl hezký den, takový povedený, jen ta tma mezi slovy.

 

Hodila jsem si kamenem a začala mlčet, výhružně. Dost na to, abych silou vůle zvedla nůž, který jedním tahem roztrhl tmu. Rozletěla se na miliardy buněk, byla tak krásná. I on byl. Vyděšený, připravený k boji. Na čele se mu udělaly skvrny z napětí, na malou chvíli vypadal jako muž. Nedalo se na něj dívat déle, než tu jednu setinu vteřiny..

 

Nemohla jsem jinak, než odejít. Začala jsem se rozhlížet. Na nádraží jsem si z automatu vybrala planetu, která je přijatelnější pro bytí mého druhu. Třetí zespoda vypadala nejpřívětivěji. Zmáčkla jsem výběr a zatočila se mi hlava.

 

Miluji bizardní příběhy, jsem často jejich součástí. Vyhledáváme se, máme spolu zvláštní úmluvu, kdykoli by se mohlo stát něco netradičního, rychle se sejdeme. Ano, i  takové úmluvy existují. 

 


Plopez
26. 11. 2004
Dát tip
Tohle ve mě nevyvoalo žádný pocit, ani dobrý ani špatný. Tak nevím, kde to vazbí...

absurd
21. 11. 2004
Dát tip
líbí...

ABCI
21. 11. 2004
Dát tip
super....

synáček
21. 11. 2004
Dát tip
Fajn...T**

aramis
21. 11. 2004
Dát tip
ked som si to precital prvy krat tak som si povedal "este raz a pomaly" (ano, priznavam, rozpravam sa sam so sebou) na druhykrat si tipnem

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru