Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč to píšu?

Výběr: chroustjazz
22. 11. 2004
5
0
1428
Autor
Deniskaa

Snad to každý zná

Každý má určitě v životě chvíle kdy se potřebuje vypovídat.Někomu se svěřit a cítit lásku někoho vám moc blízkého.Ale ne vždy s vámi někdo ve vašich smutných chvílích bude a co potom?Já to řeším tím,že se prostěvypovídám kousku papíru.Nevím jestli se mi uleví nebo mně ta věc přestane užírat,ale mám pocit,že jsem to někomu řekla,že to z mé hlavy vyletělo.Samozřejmě je jen málo lidí,kteří se někdy dozvědí co jsem v těch chvílích napsala.Všechny myšlenky se nedají říct všem to určitě potvrdíte.Takže je hodně věcí,které jsem napsala a nikdo jiný než mé očko je nespatřilo.Ten kdo má aspoň trošku představu o tom o čem píšu tak mi určitě rozumí. Smutek,bolest,špatná nálada,ale i velké štěstí nebo strašná radost z něčeho moc krásného.Musí ze mě nějak ven.Já když jsem smutná,chci být v něčí náruči a poslouchat krásný a něžný slůvka někoho kdo mě miluje.Ne vždy můžeme mít to co chceme bohužel to tak je a vždy bude.Já si lehnu do postele,vezmu si mého oblíbeného plyšového pejska,pustím si CD s největšíma a nejkrásnějšíma ploužáčkama a přemýšlím, vzpomínám.Ne vždy je to vzpomínání příjemné. Prostě se to nedá zarazit a musí my v hlavě kolovat tolik hrozných vzpomínek,že se pomalu bojím že nemám žádné hezké.Ale pravda to není.Pocit,že jsem na světě pro nic se mi zdá být pořád víc a víc reálný.Už ani nevím kdy jsem večer usínala bez vzpomínky na to všechno,a s pocitem štěstí.Nevím proč jsem den co den smutná,nevím proč mně nebaví to  co dřív,proč se nezajímám o to o co dřív,co se změnilo?Neodvažuji se říct NEVÍM.

Nicollette
17. 12. 2004
Dát tip
proč ne..

Linn
12. 12. 2004
Dát tip
ségra dobrý celkem.

Matylda
29. 11. 2004
Dát tip
Zalézt, vyspat se, ještě pomáhá se dloooouho sprchovat. Tyhle pocity má každý. Já jich mám někdy tolik a tak dlouho, že si říkám, že to snad není možný a jestli si nemám radši jít lehnout na smetiště. Ale stačí maličkost a je to pryč. To je život.

Jako Ty to řeší asi většina lidí...a musim říct, že podle mě jsi hodně statečná, když to řekneš na plnou pusu!!! TIP.

doute
24. 11. 2004
Dát tip
vždycky to pomůže

doute
23. 11. 2004
Dát tip
a neni leší vyběhnout někam ven?

Deniskaa
23. 11. 2004
Dát tip
No možná jak pro koho

Deniskaa
23. 11. 2004
Dát tip
:) to sem ráda že to někdo cíti jako já:)

ondrech
23. 11. 2004
Dát tip
jojo, jednou za čas se člověk musí vypsat...:-)

fungus2
23. 11. 2004
Dát tip
Ano, někdy se člověk musím prostě vypsat.

Deniskaa
23. 11. 2004
Dát tip
:)

ondrech
23. 11. 2004
Dát tip
příště dávej avíza, jU?

Deniskaa
23. 11. 2004
Dát tip
jj

Alojs
22. 11. 2004
Dát tip
holka, mame podobny vnimani. taky se nekdy uchyluju k tomu, ze lehnu do postele, pustim si hudbu svyho srdce a se slzami vzpominam. za to se nestydim. jsem taky clovek, ze jo:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru