Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Průjmový panáček a pan Cecík v záchodovém pekle

24. 11. 2004
4
1
1580

Dobrý den, děti. Jestlipak víte, kdo je pan Cecík? Ano, je to vykastrovaný kraví plyšáček, který dříve trávil svůj čas v hovězím ráji v tuří píče - tam se mu ovšem nelíbilo a po zlomení prokletí se mohl vrátit na zem. A jestlipak víte, kdo je to Průjmový panáček? To byl dříve obyčejný královský průjem, který ovšem obživl vlivem radiace. Nevěřili byste, jak se ti dva setkali. To bylo tak... Pan Cecík si to vykračoval po městě a najednou uvízl v královském průjmu, který panovník vykonal přímo na ulici. Začal volat o pomoc, ale všichni na něj srali. Byl by se dočista utopil, kdyby nešli kolem zmutovaní manželé Curieovi - jejich těla se vlivem sexu a radioaktivního uranu a rádia spojila v jednu velkou neforemnou bytost. Jak pana Cecíka uviděli, vykonali na něj potřebu a odešli. Jenže jejich výkaly byly silně radioaktivní a zmutovaly královský průjem v Průjmového panáčka. Pan Cecík měl radost, že se neutopil a navíc získal nového kamaráda - jelikož panáček neuměl nic jiného, než se neustále vyprazdňovat, ujal se ho pan Cecík jako vlastního bratra.

   Jednou šel takhle Průjmový panáček a při kálení si nevšiml, že mu mezi nohama proběhl Ježíšek s dárky pro hodné děti - celého i s nadílkou ho zesral. To Ježíška moc mrzelo - co teď´ dá dětem? Pokálené cukroví? Hnědé oblečení? Zapáchající počítačové hry? Byl z toho celý nešťastný. Průjmový panáček se mu chtěl omluvit, ale z úst vycházely jen smradlavé prdy. To Ježíška natolik rozlítilo, že panáčka svrhl do záchodového pekla. Zde na něj čekaly oživlé mísy, které ho chtěly pohltit, slídivé štětky, které ho chtěly rozmělnit a všude bylo spousta vody, která ho chtěla rozpustit a odplavit. Bylo to skutečné inferno.

   Pan Cecík již drahnou dobu postrádal svého věrného společníka, ale nevěděl, kde hledat. Zkoušel často srát, protože věděl, že se to jeho příteli líbí, ale nikde nikdo. Už ho chtěl oplakat a ochcat, když vtom se před ním zjevila Panenka Maria a zvěstovala mu, co se stalo. To pana Cecíka rozlítostnilo natolik, že neudržel ani jeden svěrač. Bohorodička ho uklidnila, dala mu velký hadr, obrovský záchodový zvon a francouzský klíč a pak mu řekla: "Vem si tyto věci. Já tě sešlu do záchodového pekla a svého kamaráda s jejich pomocí vysvobodíš". Jak řekla, tak učinila.

    Pan Cecík uzřel hrůzu největší - Průjmový panáček zmateně poskakoval a kálel po pekle a jeho výměšky byly ihned odplaveny a vypuštěny. A on sám měl co dělat, aby nebyl záludnou sanitární technikou polapen. Pan Cecík si vzal francouzák a začal v agresivní agónii rozbíjet mísy a jejich zbytky protahoval zvonem a kálence tak vracel na svá místa. Byla to velká bitva, na kterou se nezapomíná. Velkou vodu pak vytřel hadrem. Průjmový panáček si konečně mohl odpočinout a pokálel pana Cecíka od hlavy k patě. To bylo radostné shledání. Panenka Maria je pak oba vrátila na zem, aby tam mohli dál spokojeně žít... 


1 názor

Pisces
15. 11. 2006
Dát tip
To je dokonalý :-) *

Eidam
26. 10. 2005
Dát tip
nebudu to komentovat . dám ti tip.*

SilverArrow
30. 11. 2004
Dát tip
jirki tohle je high class T

j_i_r_i_k
25. 11. 2004
Dát tip
No teda, tohle si tipnu, nevim esli mi to přijde dobrý objektivně nebo jen vzhledem k Tvým ostatním výplodům, ale dobrý mi to prostě přijde, má to strukturu, zápletku, hlavního hrdinu i takového toho moulu, co se vždy dostane do potíží, prostě prima :)...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru