Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sluneční děti

23. 10. 2000
4
0
998
Autor
Svatoušek

teď o tom sním....a až se probudím ... začnu měnit svět:o)! doufám že mě v tom nenecháte samotnou:o))))))))))))))))!

Sluneční děti... Rozesmátá ústa a z dlaní kvítky prší jim nad světem letí a Země - dřív pustá - kvete... to dopad jejich stín na spící tělo hořké listy, trávu... Šeptalo mlhou chladné svítání... Kdo ví, snad chtělo poslat lidem zprávu o zbytečnosti slzných pokání.. Že přijímat mohu chci-li také dávat a v souzvuk světu duši rozeznít Chceme jít k Bohu? Láska - to je návrat že to tak není? Mlč hlupáčku ... pojď snít :o)!

záhon
30. 06. 2001
Dát tip
být horou převysokou horou nehnutou zpoza níž ráno slunce vysvitne dopadne do trávy zazvoní na krůpějích a v očích za víčky obloha procitne a s vlásky na spáncích do tepla zašeptá ti že už je den a vstávat už se má a že v místech, kde slunce jednou zlatí na věky věků nemůže být tma :c)

zolli
10. 01. 2001
Dát tip
utíkám vstříct probuzení.

Bambulka
24. 10. 2000
Dát tip
naprostý souhlas... jedu v tom s Tebou!:-)

Jákob
23. 10. 2000
Dát tip
ne nenecháme :o)

Merle
23. 10. 2000
Dát tip
souhlasím a nenechám (aspoň duchovně)... jen náš přístup se kvantitativně liší

zámek
23. 10. 2000
Dát tip
... kruciš Merlíku ... a nic víc ... TIP !!

JiKo
23. 10. 2000
Dát tip
Trochu mi to asociuje Děti slunce /tu sektu/ ale to je názvem. Jinak je jasné, že tě v tom nenecháme duchovně či morálně, ale ty kroky musíš stejně dycky udělat sama... no a když bude strach tak je tu písmák:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru