Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Protekce

01. 12. 2004
2
0
2317
Autor
mistr

povzdech studenta před maturitou

Lepší než mé dvojky,

Jsou tvé pevné trojky.


sk8ergirl
03. 12. 2004
Dát tip
No jo no :)

synáček
01. 12. 2004
Dát tip
:o) T*

:) *

Spíše povzdech studenta, co neumí česky.... :(((

synáček
01. 12. 2004
Dát tip
P_H: (Dostal jsem Avi...) chápal jsem tu hrubku jako součást fóru...

Dero
01. 12. 2004
Dát tip
Já bych to vyřešil následovně: "mé" či "moje" ... tak. :o)

synáček: Já to chápal jako diletantství...

synáček
01. 12. 2004
Dát tip
Pišta_Hufnágl: Ano, to jsem pochopil... máme holt rozdílné povahy...

Synáček: Hele, co se zeptat autora?

synáček
01. 12. 2004
Dát tip
Pišta_Hufnágl: Vždyť říkám, že máme jiné povahy... Já bych autora potřeboval tehdy, pokud bych chtěl vědět, "co tím chtěl básník říci"... a to já (v tomto případě rozhodně) nepotřebuju... chápeš...? To o čem Ty mluvíš, je problém Tvůj a autora... můj rozhodně ne... Já jsem s tou věcí spokojen a beru ji tak, jak jsem již uvedl…

Jo, ale když narazím na zásadní problém, který není zjevně vysvětlitelný záměrem autora (a tenhle není), ptám se jej.

synáček
01. 12. 2004
Dát tip
Pišta_Hufnágl: To já taky... proto musím opakovat znovu, že v tomto případě pro mne vysvětlitelný byl... viděl jsem v tom umocnění fóru té hříčky: V normálním případě jsou známky hodnocením znalostí... čím nižší znánka je, tím větší znalosti by měla dosvědčovat. Někdy však (dokonce nižší) známka nemusí (nutně) svědčit o dobrých znalostech... stejně tak jako jiná známka (dokonce vyšší) nemusí (nutně) svědčit o vědomostech vůbec... ale o něčem zcela jiném... Prostě známky mohou být velmi relativní… Ještě nikdy se mi nestalo, že bych autora neupozornil na hrubku… že bych dílo ohodnotil…(nebo jen přečetl) a šel si klidně dál… Nikdy jsem to však neudělal veřejně a využil jsem vždy možnosti sdělit to autorovi soukromou cestou… V tomto případě jsem se taky pochopitelně zarazil… ovšem jen do té doby, než mi ten fór došel… a tak jsem se šel ještě (přece jen) podívat, jestli to náhodou není začátečník, nebo mu není třináct… Když jsem ale zjistil, že je mu přes třicet… a píše od r. 2001… tak jsem se definitivně přiklonil k tomu, že to záměr skutečně byl… a víc jsem neměl co řešit… Pokud bych se nyní (díky Tvým aktivitám) dověděl, že to tak autor (přece jen nemyslel), potom bych řekl, že to tedy byla " z nouze ctnost". Pokud bys autora přinutil tu hrubku opravit, řekl bych, že je to (z mého pohledu… pro tu básničku) škoda... Měj se fajn…

Ženatej
01. 12. 2004
Dát tip
No jasně! ;-)) ( Lepší, než pevný trojky snad už můžou bejt jen pevný čtyřky!) ;-)))

syn: I kdybych přistoupil na tezi, že je to vtip (pak tedy pro mne absolutně nevtipný, vhodný tak do Kameňáku), stále ještě nenacházím jeho "umocnění" v pravopisné chybě. Ohledně nároků na humor, a vůbec - na to, co za humor ještě považovat lze, nemohu než dát za pravdu tvé poznámce o naší rozdílnosti, pročež další diskuse tak postrádá smyslu... Máme ten svět ale pestrej, co? :)) Zdar. :)

Mrakula
01. 12. 2004
Dát tip
Pětka je ale každopádně průser :-(

mistr
01. 12. 2004
Dát tip
Díky za čtení. Sypu si popel na hlavu za tu chybu, ale psal jsem to se zavírajícími se víčky a uteklo mi to. Už to opravuji a dám tam e, bude to tak lepší.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru