Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po

06. 12. 2004
2
0
1169

Okno jen vtahuje
fialový mrak

samota je svébytnou


noc dochází den
den obchází noc

žlutý hrad

pojí se stíhačky na nebi antény
vzpomínka v obraze
katasrofy


jež



slavící je každého mrtvého

umění
chvíle
promiň beaty je tam překlap to že sem ho zapíral bylo trochu schizofrení, ale o tom by něco mohl vědět voloďa)-:-) avízko samosebou jsem to ale satyr dneska dělám mašinku

Dzimbo
06. 12. 2004
Dát tip
You know the day destroys the night Night divides the day The Doors - Break on Through nejako mi to pripomína Morrisona

Flammea
06. 12. 2004
Dát tip
Hlubší kritiku? Jelikož vůbec nechápu, co jsi tímhle chtěl říct, tak nemám co kritizovat. Ačkoliv je to asi moje chyba, jsem nejspíš příliš povrchní:)

Díky, ale není to překlep:-)

Voloďa
06. 12. 2004
Dát tip
tato báseň je na mě až moc smíšenná, čtěnář se špatne or- ientuje. Napsal jsem smíšennou báseň, kde jsem rýmovanou a nerýmovanou část odělil a třeba ji někdy uveřejním, (ale bude to můj nápad, i když sem ho tady řekl!) davám tip za jež, protože je tometafora (mohl by to být i zvíře)

Zbora
06. 12. 2004
Dát tip
To je jedna z těch věcí na pomezí povrchnosti a dokonalosti. Zoufale se snažím, najít v tom nějaké sdělení, leč smysly se prolínají a konečný efekt je nicotný. Každopádně je to dobře napsáno, a použita, či vykradena, slova, která táhnou. Že sleeping? Ale k čemu je báseň, která nedává prostor prakticky k žádnému dojmu. Já se zase obávám, že je nepostihnutelná...a jako takovou ji za moc dobrou nepovažuju, ale možná se šeredně pletu...občas také předkládám podobné rébusy a rozčiluju se, že je nikdo nechápe...

Zbora
06. 12. 2004
Dát tip
katasrofy? Popravdě ne, ale Ty mi k němu jistě něco řekneš viď?

Zbora
06. 12. 2004
Dát tip
Já už jsem to vzal. Nejsem moc vytrvalý. A co se takhle zeptat přímo autora, jestli nám to nechce objasnit? Haló Pane, pojďte si s náma hrát.

Nicollette
06. 12. 2004
Dát tip
hele hele, s tim hranim pozor jo?... to byl muj nápad :-)))) zdařilá... ale umění chvíle hmm.. konec mi prostě nejde.... nejde nejde :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru