Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zhasněte La, mpi i óny

17. 12. 2004
1
0
3592
Autor
Sanelma

Nááááááááááááááálijte sí z konvičky hubičky póóóóóóóódivného tvarůůůůůůůůůůů.

Rys běží po mezi v mezích roztodivných divotvorných lapačů světla.

Zhasni.

Neobjevené tvary podporují fantazii.

A každý nový šátrot je dávka vzrušení.

Stává se nesnesitelnou

a k vládě se dostal Li Bido.

Čínský bratr Chtíče,

prozkoumává...

Nervová ganglia operují rychle..

Nech se!

nech sálat svá lýtka!


Sanelma
30. 03. 2006
Dát tip
oka...

Čumák
30. 03. 2006
Dát tip
jjjá se s Tebou nechci hádat. jen slušně konverzovat.

Sanelma
30. 03. 2006
Dát tip
a just už nic nenapíšu:) né, já myslím, že enrgii na provokaci máš ještě ažaž... směle do toho. jsem děvče, co leccos snese. I tebe zmáknu...(verbálně samozřejmě)

Čumák
30. 03. 2006
Dát tip
potřeboval bych asi dolejt. ale už mam po dně.

Sanelma
30. 03. 2006
Dát tip
bože, dokážeš povzbudit.

Čumák
30. 03. 2006
Dát tip
tak tohle taky nechápu

Sanelma
26. 01. 2005
Dát tip
Dík

Kouďák
25. 01. 2005
Dát tip
Krásné slovíčkaření.:) Kiki, zatím jsem na začátku pročítání Tvých děl, ale napravím to co nejdřív. ... a k vládě se dostal Li Bido. Čínský bratr Chtíče, ... Pěěěkné:)

Sanelma
01. 01. 2005
Dát tip
:) 20dkg šunkového...dík za kr.

slonovina2
30. 12. 2004
Dát tip
Vánoční poštou No a.. co.. …… Sníh leží. Padám s ním. Peřinou. Po kolena pokouším se vstát. Zhasnout ! Ou.. Klam Kaple Kout chám.. kloktám.. kol.. Pol.. klokotám… oj. pach.. botách.. plech.. les bahna stvol ramennou pil se kopír včel i plástev z Litovel a dmou. .. Mládí Pozor.. Padá.. Záď ti dinu Mok . po proto- tla. Sen Síla Slin A nádech likéru. je hrou. ech.. Tehdá.. Krása ker Ku zraku Hladin jí. Jí. Peří Husopasky Vřel Jsem náruč Bodných Kosy Kosy . Papučel... Proč dnes..? Dnes.. Ou.. 60. dál Cesta směr Do písně vyl. Poprsí žen A dívek smyl Se seladonů věk. aj.. ú.. Madona Pia ve větve plout zdech rýpe hníte hlad i knír .. tu stojí Děd a píše vryl. Pro.. Tez.. Pro.. Tez.. Jeřabin řez je albem pálet. Evo ! dní. gravi dní. ? bol.. Stařešiny háv.. A láva, sperma kopuluje Hrách.. Tam.. dáli…..Bůh.. Prochází… Slech.. Syčec. Sloup.. Ej. Lazarete... Kvoň.. Si.. Štědrý večeře.. Ker.. Tek.. Tebou.. Syn syn z lizu pomlázek.. plze.. polez.. é.. Červ Hles... hrout.. Otoč.. Rmout trudoviny.. vzdmout! Se.. Betléme.. Beder. Hloup jsi sám.. A proto skládáš slonoviny tmou. Klopče ! Klopče ! Proč jsi mě opustil lob i háj.. je cesta u dálnice 2..? ……….. Zima.. Danaj .. Dál.. Kdes.. Paprs Máj.. Kdes plamen ? Září.. Prve.. Vina.. Vloček Jal.. se.. pod mor …svíce plec i povrch.. hospod.. hlin neboj. pamatuj. Tě.. pač listí z kraje vypaluje.. máří.

Sanelma
18. 12. 2004
Dát tip
díky za kritiky, pánové... Special4Kristýn : co měsíc mnou záhadně lehce pootřese chtíč a moje titěrně složitá mysl má někdy problém se s tím vyrovnat. ...a to je ten problém:) Čééést.:)

* :-))) Je to so good, Příjde mi to jako takový fantazmagorickochaotický výlev tvojí neuvěřitelně titěrně složité mysli.... Dávám tip, hlavně za ty slovní obraty...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru