Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vánoční sen

21. 12. 2004
2
0
1716
Autor
Sen_cha

Citovala bych z jedný písničky- občas mam pěkně divný sny barevný sou a překrásný - jenže ty moje souněkdy navíc trochu divný a děsivý

     Sen

 

Dnes v noci se mi zdál dost divnej sen . Potkávala jsem ve městě samý divný lidi. Všechni měli na hlavě santaclausovkou  čepici, i uklízečka, důchodce, děti co šly do školy, taky ta vysoká blondýna z Pobřežní hlídky byla oblečená do červenejch plavek a tý červenobílý čepice. Někteří byli omotáni , barevnými světýlky . Viděla jsem i pána co je měl místo očí . Pak začal ze všech stran znít santaclausovký smích a  na mě se hrnul ten červenobílý, blikající dav. V tu chvíli jsem se naštěstí probudila. 

 Následky tohoto snu jsou strašlivý. Chodím po světě a pozorně sleduju svoje nový boty, abych snad nezahlídla nějakýho Santu v saních, taženejch sobobama. Nebo snad, a to by bylo horší, chodící a blikající vánoční stromeček . Marně vysvětluju mámě svoji indispozici, začala být totiž trošku nervózní, když mě viděla prchat před světýlkama na stromeček, ani se jí moc nedivim.

  Nevím co by tomu řekl pan Freud, já si to ale vysvětluju jasně, nemám prostě ráda tyhle blikající, zářící a naleštěný Vánoce.

A tak pevně doufám že mě ten stiháč do zítřka přejde, jinak asi nevydržím v naší megalomansky vyzdobený škole. 


Soboby :)) Občast ti tam nesedne čárka (nebo je naopak navíc). A fejeton by měl být opravdu o trochu delší. Ale není to špatné.

gabio
23. 12. 2004
Dát tip
Neznáte naší přezdobenou školu, tak mlčte:))) mimochodem, terko, byli jsme třetí:) Vidělas naše divadlo? K dílku: Je to podle mě docela dobrý vystižení stavu, docela vtipný. Takže t PS: Krásný Vánoce a pořádně to přežeň na Silvestra, ať se 2005 podaří líp než tenhle rok chcípáček

Zbyhoň
22. 12. 2004
Dát tip
Na fejeton trošku krátký, nicméně stylem celkem fejetonovitý...

Anis
21. 12. 2004
Dát tip
jen upozornění : všichni měl "Y", viděla bych to spíš na "i"

Anis
21. 12. 2004
Dát tip
jinak souhlasím, taky nesnasim tyhle blikající, zářící a naleštěný Vánoce.

Přeno
21. 12. 2004
Dát tip
Nemam rád lidi, co nemaj rádi Vánoce. Takže bacha... ;)

WiruZ
21. 12. 2004
Dát tip
nerekl bych ze to je fejeton

Anis
21. 12. 2004
Dát tip
.... obdivuji lidi, co milujou předvánoční stres ..... :o)))))

Přeno
21. 12. 2004
Dát tip
Stres? Si děláš srandu? Já žádnym stresem netrpim. Ještě jsem nekoupil ani jeden dárek, ale v pohodě. Zejtra/pozejtří to zvládám, a když ne - tak se nic nestane, anebo jo...? :)

Anis
21. 12. 2004
Dát tip
no asi ne, taky nemam žádný dárky. A fakt nenavidim lidi, co se perou v Tescu o nákupní košíky!!!!

Přeno
21. 12. 2004
Dát tip
Tak ty já taky nemusim. Ale do Tesca taky nemusim. Chachá, kyškyš...

klukbuk
21. 12. 2004
Dát tip
tip za zveřejnění intimního snu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru