Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolik dní ti ještě zbývá?

30. 10. 2000
2
0
921
Autor
Crow

Víš, že já to vím...

Kolik dní ti ještě zbývá? Sedíš vedle mne, snažím se cítit tvou vůni, cítím ji, stále, i když spíš. Když přijdu domů, jsi tu se mnou. Tak sladká, krásná. Ležíš na bílé posteli a vůně se ztratila. Kolik dní ti ještě zbývá. Spíš? Jen pravidelný zvuk ví, že ano. Jsi stále krásná, jen ta vůně zmizela. Když půjdu domů, vím, že tam budeš. Krásná, vonící a s úsměvem. Kolik dní ti ještě zbývá? Slzami zkrápím zem a počítám. Jsi stále tak krásná, jen ta vůně zmizela. Ptám se proč! Usínáš a já to cítím. Kolik dní ti ještě zbývá?
Cookie
11. 11. 2005
Dát tip
2Poetica - jseš značně konzervativní, dobrý a citový dílo nemusí bejt jenom to co se dokonale veršuje...v tom co beru jako dobrý dílo já a NEJEN já je v myšlenkách duše toho člověka co to napsal...jaký má jinak poezie význam?

Cookie
11. 11. 2005
Dát tip
2Crow : je to krásny, hluboký a přemýšlí to o citech...každej to může pochopit jinak a to se mi líbí...ústřední motiv je pořád sternej....fakt nemám co dodat *T

hermit
30. 10. 2000
Dát tip
Milý Crow :)), přiznám se ti, že tohle se mi tentokrát fakt líbí. Máš u mě bod. A Tip.

Poetica
30. 10. 2000
Dát tip
Měl bych pár připomínek k formě. Každý verš působí jako svébytná lyrická entita a dohromady to tvoří "chuchvalec" veršů, které k sobě rytmicky nejdou (např. už 2.-4. řádek). Všechno by se to asi dalo trochu víc "zaoblit" do lepších slov, ale to už je záležitost tebe - autora.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru