Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

mám

02. 01. 2005
1
0
1777
Autor
Berenice

mám hriechov
že až páli ma na jazyku
keď o sebe rozprávam
mám hriechov
až privieram oči
keď pozerám sa na seba do zrkadla
mám hriechov plnú hrsť
aj rozdávať môžem
a to by som nerada

.....

to preto nemám právo?

.....

veď mám aj srdce

 

veľké

na dlani

 

tu


chaImin
23. 04. 2006
Dát tip
jak Eva ;)

Liso
06. 01. 2005
Dát tip
Jasne ze si hodna lasky! Tak ako kazdy tvor, B_zie dieta... Len mi to prislo take ako keby si ma (muza ktoreho oslovujes basnou) udobrujes (rozumej tak som vnimal basen !) tak, ze vravis "som hriesna - no a co?"... Tak sa mi zdalo, ze to proste nemoze povzbudzovat lasku (toho muza)... Skor naopak... Musime milovat nasich aj s ich chybami, ale ulahcuje nam ked ich lutuju :) A prepac, ze som Ta dotlacil k vysvetleniu! Je to Tvoja basen, ja som len vyjadril svoj pocit k nej... :) Maj sa velmi pekne! A nech Ta (ak je to o nom) lubi taku aka si! ;)

Díky; ráda jsem si přečetla vysvětlení ve zprávě. Je pravda, že každý člověk by měl mít své vysvětlení nebo k němu dozpět, na druhou stranu je někdy milejší i to slovo autorovo. Druhý verš mi přijde krkolomný, co se týče slovosledu. Jde o to, jak hříchy sama vnímáš. Nehřeším proto, abych byla hříšná ... jsem ráda, že jsi se tu ukázala. Opravdu.

Berenice
06. 01. 2005
Dát tip
aj ja som rada, ze ta tu vidim a fakt uz slubujem, ze sa polepsim:-) a ten slovosled berem... skusim to prerobit... to bolo take narychlo spichnute.. nieco vymyslim...

polepšit zač? pokud jsi tohle věcí sobě něco řekla, pak nemáš důvod předělávat ... ne? měj se nádherně :)

Berenice
05. 01. 2005
Dát tip
no ... (strasne nerada vysvetlujem co som tym myslela, lebo kazdy by si mal pre seba z toho zobrat, to, co sam mysli) ale.. niekedy asi je treba aspon na obranu postojov....som to myslela tak, ze kazdy clovek .. ako aj ja.. je hriesny nie.. a preto je mozno nie hodny pre lasku.. cistu.. ale ak by nikto nebol tak kto potom??? tak som to myslela:-)

Liso
03. 01. 2005
Dát tip
Nepritahuje ma tento postoj aj ked aj ja mam srdce na dlani a hriechov plno... Mozno je to pravo trosku aj o pokore? :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru