Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Drak

31. 10. 2000
2
0
1097
Autor
Spirálka

Hrajeme si se slovy -s korálky na niti, co skleněnými zvonky ohlašují pád. ..sám sobě Ikarem..? Žonglujeme s barevnými míčky citů, které ve vzduchu se smíchem, na zemi drápkem plísní -za chybu? Kdo to posoudí? ... Do bleděmodrých snů draka věčné blízkosti nehty vrýt chci "zůstaň se mnou"
Merle
02. 11. 2000
Dát tip
Spiráli: naopak tohle mi krásně stačí... (ne že bych to uplně pochopil, ale aspoň rámcově)

Merle
01. 11. 2000
Dát tip
sem drak, ale rýt nehty do sebe nenechám :-)) ne, bojím se, že k tomuhle bych potřeboval osvětlení... sem mimo

Spirálka
01. 11. 2000
Dát tip
Marigold,otázek mám v současnosti tak mnoho..některou vynechat? -co když zrovna ta by osvětlila? + Merle: k tomu Drakovi-to by bylo na dlouhatananánské vysvětlování-snad jen říci mohu,že onen Drak je mé druhé já,které jsem po dlouhém hledání snad konečně našla ,ale moc se bojím abych ho opět neztratila.. Vysvětlení/osvětlení nic moc-pardon

Spirálka
01. 11. 2000
Dát tip
Ačkoli-ono je to vlastně jedno..

Marigold
31. 10. 2000
Dát tip
Proč draka ? Tenhle symbol mi v kontextu trošku skřípe, ale jinak je to opravdu dobré První sloka je moc povedená...Myšlenka je pěkně ztvárněná, možná jsi mohla vynechat první dvě otázky a nechat tam jenom jednu, aby byla ještě údernější (já sem děsnej šťoura, co?). Ale je to tvoje báseň... Jo a na tip to je určitě... PS: Co se těch dvou zřížených trámů týče, je to opravdu někdy těžké, ale chtěl bych tě povzbudit: Kdo prosí, ten dostává, kdo hledá, ten nalézá:)

Albireo
31. 10. 2000
Dát tip
Docela dobré, Spirálko, i když na tip to podle mě ještě není.

Marigold
31. 10. 2000
Dát tip
PS: zkřížených...tisková oprava...

Drakkan
31. 10. 2000
Dát tip
Už za samotná název good. To co Marigold napsal je nicméně pravda. Snad k metaforám nemám výtky - některé jsou opravdu cool.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru