Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Srát na hlavu

03. 01. 2005
0
0
1475
Autor
Rebel

Mažu vám kolem huby med a vy mi ho baštíte.

Říkám vám kde je pravda a vy jen kývete.

Jsem jen obyčejný lhář, ale to nikdo nevidí

Protože jste slepí a myslíte že jste nad věcí.

Tak Konečně otevřete oči nebo pořád chcete aby po vás někdo šlapal a sral vám na hlavu?

Ne to nechce nikdo ale pořád po sobě šlapem ...

A když se díváte na lidi a na jejich svět

 vidíte jen zlo a ve Tvářích led.

A přesto mě věříte a u mě jste jen blázni

A schováváte se za studem a svou bázní.

Ze strachu nechate po sobě srát....

 

 


dělej jak myslíš a uznáš za vhodné, ale pokud budeš ignorovat čtenáře, tak se nediv, když oni budou pak ignorovat Tebe.... :-)) ber to jako rady a ne výtky....když jsi tu nový... hodně štěstí!! :-))

Rebel
16. 01. 2005
Dát tip
Ano máš pravdu vůči čtenářům bych neměl být lhostejný a opravit plno chyb které tam mám :o))).Já jsem tady jen krátce a moc ještě nevím jak to tady chodí :o)) Květinko (avizo)... A toto dílo :o)) jsem hned napsal co jsem se přihlásil jen jsem chtěl vědět jak zde lidi reagují a poznat jejich šířku kritiky... Děkuji za vyjádření... ale nechám to tak jak jsem to napsal i s chybama...:o)

No, tak jsem Tě znovu navštívila, bohužel, když budeš psát odpovědi, avízni, protože tak se málokdo doví, že jsi mu psal. jojo, chyby děláme pořád a stále a všichni, ale co se týká chyb... neber to jako útok, spíše upozornění, že jsou tam chyby a vůči čtenářům by bylo dobré, kdybys sis je opravil..... děkuji... :-)) mě - mně - mi :-))

Orfea
07. 01. 2005
Dát tip
pravdivé....

chyby!!!!! a mám dojem, že toto už tu jednou bylo, jenom nevím, kdo to napsal

Morrigan
03. 01. 2005
Dát tip
No taky mi to tak nekdy pripada, ale jsou mista kde je tomu naopak, a je to taky dost seroucí.....

Kornellie
03. 01. 2005
Dát tip
myšlenka,kterou mnoho lidí už řeklo, ale stejně máme potřebu vyslovovat ji znovu a znovu. Taky mě to dřív hrozně tížilo, ale poslední do bou si říkám, že nechat po sobě srát je jednodušší. Díky každému, kdo mi připomene, že je to sice jednodušší,l ale rozhodně ne lepší.

Karabekian
03. 01. 2005
Dát tip
Docela pesimistická vize, i když vesměs (bohužel) pravdivá.. ale všichni takoví nejsou... Už jsem Ti to jednou říkala a zopakuju to znova - (a Ty to sám o sobě víš) - vidíš v lidech jen to nejhorší.. všichni nejsou takový ovce... Přiznávám, že mě je třeba řada věcí úplně ukradená, ale led ve tváři nemám...

Nicollette
03. 01. 2005
Dát tip
punkx not dead .))

Rebel
03. 01. 2005
Dát tip
Kouzelná květinka-chyby -tak ty dělám pořád :o( a kdo ne :o) nejsme zase tak perfektní... Morrigan- ano v tom máš pravdu... Karabekian- Nevidim zase na lidech hned to nejhorší je pravda že nemam třeba hned to nejlepší mínění. ale já prostě na lidech začnu vidět to krásné až je poznám nevím ale nedokážu to hned z prvního dojmu...

Etiennee
03. 01. 2005
Dát tip
...no ale to je fakt sprostost...co to ako ma byt???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru