Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krádež, krade se všechno a všude, písmáci pod palbou

03. 01. 2005
0
0
1491
Autor
Tristram

Nože do hladiny..

Krádež, krade se všechno a všude, písmáci pod palbou.

 

 

Ano, je to pravda i na písmáku se začalo krást.

 

Myslíte snad že ne? Nevěříte? Ano, je to vaše volba. Já si myslím zase své. Nic vám nevnucuji.

Víte, to jsem jednoho dne prostě zjistil, že si kdosi usmyslil, že pokud neodškrtnete/neodznačíte jedno políčko, zanedlouho po té zjistíte, že jste své dílko, které jste předtím třeba pracně, nebo v záchvatu amoku, v pocitu rozkoše z toho, že vás někdo miluje, nebo v depresi, že něco jiného… psali, tak tohle dílo, které pro vás může mnohokrát dost znamenat, vám najednou nepatří a má na něj autorská práva-podle pravidel Písmáka nyní majitelé serveru, hehe, ano, je to tak, pěkné, viďte? Ano, jsou to přece vaše dílka, vaše díla a výtvory, vy na ně v pravdě máte právo a nárok, ale někdo si asi myslí, že by tomu bylo lepší jinak.

Měl jsem tento server, kde jsem publikoval pár dílek, rád, server, kde jsem poznal pár lidí, na kterých mi záleží, nebo kterých si vážím. Lidi, kteří vědí, co je rozumné, i ty, kteří věří, že svět by mohl být snem. Ale také, jak vidím, tak jsem potkal lidi, kteří nejsou zcela schopni popadnout rozum do hrsti.

            Nejsem právník,ani vědec, natož jazykovědec, nerozumím všem těm jazykovým chytákům, ale jedno vím jistě, když za těchto několik řádků napíšu otazník, nikdo mi nemůže nic udělat, ani mě zažalovat z urážky na cti. Ale, co je moje, to je moje a jestli to někdo chce, ať se mě nejdřív sám zeptá.

Je to tedy všechno pravda?

 

            Děkuji za pozornost.

           

                                                           S úctou váš autor, člověk, snílek o dobrém světě, Martin Homola

?


Tristram
04. 01. 2005
Dát tip
lets tella,

Chlapče, neškodilo by, kdybys ty diskuse opravdu ČETL, pak bys nenapsal takovouhle pytlovinu....:(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru