Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

probuzení

31. 10. 2000
1
0
1786
Autor
alex

Bílý stěny, bílý pláště, co se stalo, kde to jsem, vzpomínky se rozprchy jak kapky deště, při myšlení náhle jsem unaven, zas ty sny - nemohu nic rozpoznat. Vstoupila osoba- vrásky zahaluje šedivý pramínek vlasů, nestačáí utírat slzy, jenž mokří její kůži, slova- už dávno vytratil se smích z jejího rozklepanýho hlasu, z krámku u vchodu nese pár kytek - snad růží. Růže - ty jediný mám rád. Kdo jste - ptám se té cizí ženy, to přišla jste za mnou úplně sama, její oči v návalu slz byly roztrženy, vždyt já jsem tvoje máma. A kapesníků přilepuje na tvář stohy. Po dlouhém vzlykání uslyšel jsem hlas, byla to její řeč protkaná bolestí, prý "spal" jsem velmi dlouhý čas. z jejích slov najednou stala se dýka - - už prý nikdy neslezu z pelesti, koouknu a nevidím nic tam, kde by měly být nohy
blázen
18. 01. 2001
Dát tip
Tak tím koncem jsi mě dostal, inak souhlasd s výše uvedeným, pokud jde o řádky

Adelan
18. 12. 2000
Dát tip
Více méně souhlas s JiKem, ale líbí se mi to, je to silné a ta pointa..., za tohle máš ode mě *

JiKo
09. 11. 2000
Dát tip
Obsah máš za jedna! Co se týče formy, viz den D. Subjektivně se mi nelíbí hrubší nepoetický slovník, který užíváš V dlouhých řádcích se ztrácím - zkrátit, proškrtat !!

Marigold
01. 11. 2000
Dát tip
brrr...to je docela síla.

alex
01. 11. 2000
Dát tip
moc dík za vaše slovo

christi
31. 10. 2000
Dát tip
Jeee to je smutny konec,ale je to hezke.

Beruška
31. 10. 2000
Dát tip
Docela silny tema....ale hezky pojaty...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru