Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

druhá šance

01. 11. 2000
0
0
1569
Autor
alex

Byly jsme na lásku dva, byly jsme dva, ty a já, ta nádherná věc - tak skutečná, kotvila blízko, teď je nenávratvé vzdálená. Byla jsi to ty, kvůli které chtěl jsem žít, byly to tvá slova, co mě hladily, jen tebe chtěl jsem v životě mít, zrádné ty myšlenky nás zradily. Umírám a žiju sladkou touhou, chci abys byla moji holkou, tělo ti voní nevinností, duše křičí tajemností, tvoje láska je moje víra, jenž jiné srdce neotvírá. Dychtivě hltám odamžiky, kdy zraky naše se setkají, miluji oči a ne vzlyky, miluji, ale jen potají, miluji oči a nejenom je , miluji celé tvé tělo nádherné.
Adelan
18. 12. 2000
Dát tip
Některá spojení jsou příliš laciná a ten rytmus tomu vážně chybí...

JiKo
09. 11. 2000
Dát tip
druhá šance - viz UFO (nerýmuje) Peťulka???

Petulka
04. 11. 2000
Dát tip
proto schválně jsi jdu přečíst nějakou tvou báseň.Hrozně mě zajímá dílo rozeného básníka. alex-ty dvě poslední sloky jsou pěkný

proto
03. 11. 2000
Dát tip
prostě na sobě musíš pracovat, fakt jsi se nenarodil básníkem

Laďa
01. 11. 2000
Dát tip
Asi dokážu pochopit, proč je to napsaný. Je to ale jen o těch tvých, hodně intimních pocitech, i když celkem dobře podaných.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru