Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Defekář do kapsy 2

06. 01. 2005
4
0
2227
Autor
Kakuloj

Řadu dříve oblíbených rostlinářů, snářů a bestiářů rozhodl jsem se obohatit svým Defekářem. Hovínek je na světě spousta, a proto abychom je rozpoznali, alespoň když už v nich stojíme, budiž sepsán průvodce. Každý, kdož přispěješ novým pozorováním, nezapomeň ho řádně popsat. motto: Eskymáci jmenují sníh na dvacet jeden různý způsob. Vikingů znalost přináší dvacet tři výrazy pro zátoku

1. Kakaové oko Polynésanky 

 

Dlouho dopředu ohlašováno jest mokrými větry z vnitrozemí, jež poutníka na cestě trýzní. Pištění větru přináší příboj bijící o bělmo. Pláč na něj nedosáhne, tedy raději zavřete víčka a dělejte, že tam není.

 

2. Kozí kuličky

 

Cestou na sever objevuje se teprv po třech dnech na suchém chlebu se sýrem eidamem vakuovaným. Je ti jako důlku, když děti dohrají kuličky. Prázdnota bolí. Kdo vyhrál? Jmění pro hovnivála!


premisil
06. 01. 2005
Dát tip
Ten prolog je poučný a defektář si zasouvám do své mozkové kapsy. A * z ní vyndávám..

Carodej
06. 01. 2005
Dát tip
Myslel jsem, že to bude zase nějaká defektní hrůza, zralá pro Lyrykam, ale mýlil jsem se:) Bude to průběžně aktualizováno?

Kakuloj
06. 01. 2005
Dát tip
Každý den jedno + jestli někdo něco přidá budu rád každý den to vyjde znovu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru