Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ukrytá láska

02. 11. 2000
1
0
914
Autor
Lennycek

Uvěřím tomu světýlku, tomu, co skrývaj Tvá očka. Navěky nebo na chvilku, doufám, že potká mě láska. Ta tvá očka hluboká, co tají Tvá krásná tvář. Jsou jak lesní studánka, když ozáří je měsíční zář. Jak v pohádce vždy zkamením a vypadám dost přihlouple. Jakmile Tě uvidím, chovám se jak batole. Škoda, že to nedokážu. Svou lásku k Tobě neukážu. To co mezi námi je, přátelství se tomu říká snad. Braní mi říct jak to je, ztratit ho, bych nebyl rád. Má ústa vždy uzamknou se, když řekl bych Ti rád. Co, kdy a kde stalo se, a že Tě mám rád. Proto pokud náhodou, tuto báseň louskáš, chtěl bych vědět pravdu Tvou jestli Ty mě ráda máš.
vazne... je v tom asi vic citu nez kvality:o) ale az pisnes neco dalsiho, urcite to bude lepsi!!! Drzim palce, a protoze to je prvotina, k dodani odvahy "dodavam" tip*

Stínovlas
02. 11. 2000
Dát tip
Dost nepropracované. Není tam zvuková shoda, nesedí počty slabik. Všechny strofy jsou o čtyřech řádcích jen jedna o dvou. Připadá mi to jako básnická prvotina. Ctělo by to ještě o něco více Tvé pozornosti.

Naprosto souhlasím se Stínovlasem. Je to takové kostrbaté, rýmy se zadrhávají.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru