Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Paralelní o lásce.

09. 01. 2005
4
0
6128
Autor
71_Art_72

Není to teplý, Art a jeho paralelní Artové mají nějakou emoční chvilku a rozhodli se psát o lásce mezi mužem a ženou.

První art je nejchytřejší, takže je jeho básnička o lásce nejlepší :

 

Navždy se ztrácí

v pomněnkových očích pomnu

na nesnáze v dlaních promnu

list pelyňku

 

Ač se chvěje

vítr slzy osuší

dívce které nesluší

drť pelyňku

 

 

Upíří Art to patrně vše cítí jinak :

 

Navždy se ztrácí

v zaslzených očích cítím

pach který navždy mě nutí

krev zasychá

 

Ač mě líbá

slastně jednou vydechne

naposled. - VÍC! JEŠTĚ!   N E !

zase..    sám...

 

 

Art který píše pro děti není vůbec zkažený, možná trochu hloupý, či naivní... ale to je hezké !

 

malý hodný chlapeček

vylezl na kopeček

sedl si na bobeček

vedle malých holčiček

 

jedna malá holčička

sedla vedle chlapečka

jeli spolu z kopečka

jeli do andělíčka

 

 

Čtvrtý Art má opět depresi a propadl sklonům k alkoholismu, ale v hloubi duše ještě věří... Má věřit???!!! Napište mu něco hezkého, nebo spáchá brzy Artí sebevraždu a bude spousta kostí mimo sloní pohřebiště !

 

Navždy se ztrácí

holčička co na písku

podala mi propisku

vylovenou z popelnice

 

Ač srdce mám

holčičku a písek chci na epitaf

a láhev už je dopitá...

...vylovená z popelnice

Zbydou jen kosti mimo sloní pohřebiště.


:o) tady asi platí pravidlo, kdo si hraje, nezlobí zase nechápu ty kosti mimo sloní pohřebiště. myslíš, že si zasloužím vysvětlení?

71_Art_72
03. 02. 2005
Dát tip
ty kosti mimo sloní pohřebiště je oblíbené téma depresArta, vymyslel to u básničky sloni a nějak se toho nemůže pustit. samozřejmě je to jenom hra na paralelní světy, ale jestli takový světy jsou, tak tam takoví arti stoprocentně existujou !

paralelní světy přece existují

71_Art_72
03. 02. 2005
Dát tip
a jak to víš?

prostě vím

Arte: ty si zvíře... :-)) líbí se mi upírovská.... :-)) i ta první je taková... hořká.... :-)) poslední artí.... a tudíž sebevražednému artíkovi: Artíku, brumlíku, neber si to tak, pohladit pošimrat a rychle od Tebe utíkat... :-))

Scorpion
10. 01. 2005
Dát tip
:-)) nová alternativa *

71_Art_72
10. 01. 2005
Dát tip
Artík brumlík bude mít radost, jinak art je zvíře jenom v některých paralelních světech, (tedy paralelách, abych použil odborny termín) v tomto ne

tralala, to je dobře, radost je potřeba a třeba se změkčí a bude přístupnější... :-))

alexandrej
09. 01. 2005
Dát tip
jsou i lepší způsoby jak popsat emoční chvilky, poslední se mi líbí, proto dávám tip

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
to rozhodně jsou!, bohužel jsou na to zatím moje znalosti paralelních veršů krátké. poslední art bude mít velkou radost, třeba začne pracovat a příští láhev si už normálně koupí v krámu.

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
:))) t*

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
klipeto : to je teda kritika, ani nenapíšeš to je teplý...:)

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
depresivní Art je teplý....je teplý? ;-)

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
nevím, asi trochu jo, hodně geniálních umělců bylo teplých, nebo aspoň trochu, tak proč by zrovna depresivní neměl být ale určitě trochu budou všichni, neb jest psáno v paralelním slabikáři : "jednoho dne se všichni paralelní artové setkají v jednom místě a z jejich spojení vznikne art ultimátní a jedinečný; on povede jejich duše na druhou stranu" i když to "spojení" vlastně nemusí být fyzické tak nevím

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
možná je někde cesta v tý meziparalelní komunikaci. Zajímalo by mne, jakej je třeba klipeto ve světě depresivního arta a jakej je třeba ve světě upířího arta.

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
to netušim, nevim vlastně ani jakej je klipeto ve světě toho nejlepšího arta, třeba bys moh o klipetech napsat také nějaké paralelní verše, aby bylo všem jasněji. určitě je nějaký depresivní klipeto, zlý klipeto, klipeto, který neříká nic jiného než to je teplý, klipeto, kterej píše o stanici masarykovo nádraží a klipeto který místo haiku píše operetní texty

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
klipeto, který právě s růží vyznává pod okny kakulojovi lásku, klipeto, který vládne celému světu, klipeto, který je žena, klipeto, který právě jako první člověk vstupuje na měsíční povrch, klipeto, který právě nechává upálit dívku jako čarodějnici, klipeto, který čas místo na písmáku tráví ve vězení, klipeto, který nemá rád mléko...

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
fuj, úplně si mi připomněl klipeta, který straší malé děti. toho mám nejmíň rád

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
uvidím počkám na inspiraci a třeba přijde z nějakého paralelního světa

Kakuloj
09. 01. 2005
Dát tip
klipeto! to sis nemoch nechat úvahy nad sexuální orientací depresivního Arta na jindy? Kakuloj v jeho paralelním světě pro něj bude muset nechat v popelnici jednu láhev absintu, je to hodný Kakuloj, ale lakomý, takže bude mít zase provrtané koleno musím pochválit všechny Arty , především upířího! ale také prvního Arta za pelyněk (dívce které nesluší drť pelyňku...ó!) lol... klipeto, který píše operety jak vidím tolik klipetů, napadá mě, jestli jedním z paralelních klipetů nebyl ten, který vyřezal Pinochia, vzpomínáte si někdo?

Kakuloj
09. 01. 2005
Dát tip
*t

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
Kakuloj: v tomhle vesmíru to je Geppetto a ne klipeto ;) ale možná jsem Pinocchiovým otcem někde v paralelním vesmíru jak říkáš. ;)

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
taky bych nechal jednu láhev depresivnímu nápadně vykukovat z poeplnice, ale bohužel už jsem tam jako depresivní.. absint... to zas bude mít depresivní halucinace, nechci vidět jeho další tvorbu. Určitě existuje Klippetto, který si vyřezal dřevěnou hračku a ona ožila... Nedivil bych se.

Kakuloj
09. 01. 2005
Dát tip
jj, tady je vidět, že toho o paralelních světech víme strašně málo... bohužel... a neměli bychom to podceňovat vzhledem k efektu interparalelmotýlýho mávnutí tykadlem

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
pravda kakuloji, jak málo víme! musíme být moc opatrní, my cestovatelé paralelními světy... no dobře, ještě necestujeme, ale zní to dobře !

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
a pozor na tykadla, mohou při interparalelní cestě dojít úhony zvlášť když víme o buttertentaclefly efektu!

klipeto
09. 01. 2005
Dát tip
napadla mne paralelní věc, vytvořit v klubu o paralelních světech paralelní diskusi, kde bychom mohli probírat paralelní myšlenky s paralelnímy paralely (Jak nazvat existenci paralelního tvora jinak než paralelem?) Musím zde ještě vyzdvihnout DepresArta a jeho zalíbení chodit mimo sloní pohřebiště.

Kakuloj
09. 01. 2005
Dát tip
ano, určitě jsou to paralemové! (napadl mě námět na logickou hru, kde by hráč prováděl paralemi z domečku do domečku mapou plnou nástrah)

71_Art_72
09. 01. 2005
Dát tip
aha... jak to udělám? Depres je divnej, s tím pohřebištěm...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru