Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

přání

02. 11. 2000
0
0
1842
Autor
alex

předem dík za kritiku

Chtěl jsem ti dát zlatej měsíc, ovázanej bílou šálou, nebyli to kecy, miloval jsem, a né málo, chtěl jsem ti dát modrej sníh, co zamrzá v okapech, chtěl jsem si vzít jen tvůj smích, co ohřívá se na tvých rtech, chtěl jsem ti dát bílé z nebe, bílé jako červánky, chtěl jsem si vzít kousek tebe, když loučila ses u branky. Potkal jsem tě po pár letech, řekla jsi jen nazdárek, podíval jsem se ti k nohám, a viděl dětský kočárek.
Adelan
18. 12. 2000
Dát tip
Mně se ta hra s barvama docela líbí, i obsah. Méně už pravopis (no stane se...) a pak ten kočárek u nohou..., i když je jasný jak si to myslel...:-)

JiKo
09. 11. 2000
Dát tip
zlatej měsíc, modrej sníh, bílé z nebe, bílé jak červánky - Buď jseš barvoslepej, nebo já nechápu tyto antibarevné metafory kecY ! kdyžtak Jinak dobrý obsah i pointa :-) Ale ta forma ...

alex
09. 11. 2000
Dát tip
né barvoslepej opravdu nejsem

mis
03. 11. 2000
Dát tip
Jojo, tak to bejvá,"chtěl jsem si vzít jen tvůj smích, co ohřívá se na tvých rtech" líbí (kecy jsou s y )

Somalec
03. 11. 2000
Dát tip
tak malý dětský kočárek jsem ještě neviděl, pak taky, by se dal trochu upravit pravopis, psát "nebyli to keci" je na oprátku (zas tak drsně ne)... bílé z nebe, bílé jako červánky - to bych pokrčil a hodil za sebe a pokusil se napsat jinak, leč jestli se ti to tak líbí, tak to tak nechej...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru