Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vysvobození

03. 11. 2000
0
0
1699
Autor
alex

předem dík za vyslovenou kritiku

Sen tiše odchází, a nikdo se nedoví, co v srdci zanechal, co ten sen znamenal. Pokoj je ještě prosycenej vůní jejího těla, v zrcadle se leskne vzkaz rtěnkou, co včera měla. Zas další známost-kolikátá asi, zas zbyla jen prázdnota, to se mi hnusí, okem sjedu po vzkazu, život mi připravil úlevu, byl to můj poslední rajc, vzkaz zněl: Vítej v klubu A.I.D.S.
Adelan
18. 12. 2000
Dát tip
Rtěnka na zrcadle... nelíbí-omšelé. Silné téma samo o sobě asi moc nestačí...

JiKo
09. 11. 2000
Dát tip
Přijde mi to spíš jako pokus o vtipnou blbůstku než vážnou báseň. btw: Jestli ti přijde že smrt (AIDS), tě vytáhne z nudy života tak se mýlíš.

hermit
03. 11. 2000
Dát tip
Hmm...

proto
03. 11. 2000
Dát tip
I když se ti pár řádků povedlo, kazí to levné rýmy typu "zanechal-znamenal", nevím ani jestli je rým "asi-hnusí". Jenomže proč kritizuji, třeba takhle píšeš sám pro sebe

Falka
03. 11. 2000
Dát tip
Viz Proto, já ale vím, proč kritizuju, protože o to stojíš. Nebo to aspoň píšeš. Myšlenka je dobrá a na konci i vyzní, ale rýmy by to chtělo upravit, pohrát si s nimi. Ruší mě i to, že vzkazu, úlevu - žádný rým nemá, stejně jako odchází, nedoví, rtěnkou...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru