Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PŘEKVAPENÍ - MILITARY FICTION

14. 01. 2005
1
0
540

V městě se konalo shromáždění všech vojenských odborníků z celého světa. Konference měla stručné téma, jak se ubránit mimozemsťanům kteří nejsou nikde vidět.

Město kde  se konference koná je vybaveno nejmodernějšími technologiemi a nejmodernější architekturou, která zcela vyhovuje vysokém standardu současné doby. Po městě se prohánějí luxusní vozy, které se velmi dobře ovládají protože technologie umožňuje velmi rychlou a velmi bezpečnou jízdu ve vozech, které si automaticky hlídají vzdálenost mezi sebou. Architektura města je velice příjemná a pohodlná, chodníky jsou vybaveny čidly a obyvatelé mohou jak po chodníku tak dopravními prostředky velmi rychle dosáhnout svého cíle. Chodníky jsou ještě bezpečnější než dopravní prostředky protože kdykoliv má chodec zájem se rychle dopravit dopředu chodník se automaticky rozjede dopředu a dopraví chodce velmi rychle, tiše a bezpečně na místo určení.

 

 


johanne
19. 03. 2005
Dát tip
hm, asi mám zcestnou představu o dramatu, ale...

----Vesmírní lidé--- Máme vás rádi a pomáháme vám!!! Flotila Aštara Šerana

slonovina2
14. 01. 2005
Dát tip
super, politické, famózní, doporučuji si přečíst Jana Kellera ..Vzestup a pád středních vrstev tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru