Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DILEMA ALKOHOLIKOVO

20. 01. 2005
2
0
6829
Autor
Lyskoř

Řetízkuješ krásně, mám tě vypít slívo?

Dneska seru na tvrdé, vypiju si Pivo!


Nenechavec
03. 05. 2005
Dát tip
Zase jedna taková nepovedenost!

Lyskoř
21. 01. 2005
Dát tip
Hmmm.... Svině kuministické, ale co já můžu kecat...:-) Jako dítě jsem s našima jezdil na koncerty Hutky, zvonil klíčema a řval Denisi(místo demisi) :-) Ale to vím jen z vyprávění rodičů:-)

:-))) tedy si byl tak aktivní? :-))

Lyskoř
21. 01. 2005
Dát tip
No asi jo... :-)

určitě ano...

Lyskoř
21. 01. 2005
Dát tip
:-) Teď jsem zase líný

každý jsme někdy líní... :-))

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
avi for Absinthman+věnování:-)

Absinthman
20. 01. 2005
Dát tip
Dík :)) Žeru stravu dělenou zapíjím to zelenou...

Absinthman
20. 01. 2005
Dát tip
No a jak chlastam, tak samozřejmě zapomínám dát TIP :))

bohus
20. 01. 2005
Dát tip
:-D

Kulibrk
20. 01. 2005
Dát tip
Když čtu tak dojímavé verše tak pláču......:)))))))

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Chrouste: jak jinak?

:-)))) já si dám panáka... rači... dneska potřebuju... :-))

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Nevím kam, ale šel bych... Rostlina_magičná: Proč potřebuješ?

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Jsem z Opavy, to asi neklapne.... Ale jdu zítra do Evžena přijedeš? Bude to v pohodě, pívečko, lidi, pohoda, zvrácená konverzace...

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Tak až pojedeš do Ovy tak řekni, domluvíme se, přijedeš do Opy a zajdem do Evžena nebo do Koně (tam mají nejlepší plzeň)... Provedu tě městem, ukážu ti místní kanály a železniční přejezdy, zajdem se podívat na plakáty, nějaký utrhneme, projdeme se pookolních polích, budeme hledat stopy po zajících, zamáváme lidem v domově důchodců, posuneme popelnice, podíváme se na naší školu a namalujeme obrazy na okna, poslechneme si zvuky, provedu tě klubem mladých netalentovaných umělců, ukážu ti psa, který má jen tři nohy, zajdeme za Přemkem a Hanysem, seznámím tě z Kristýnou, ukážu ti svoje ruce, prozvoníme Tkačku, podíváme se na nabídku filmů před kinem, nepůjdeme do kina, plivneme do řeky, koupíme si párek v rohlíku a zmrzlinu, budeme šoupat nohama, sedět na lavičce a básnit, na ptačáku vyfotíme zem, a tak různě... už se těším

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
nevadí... Mohl bych pokračovat, ale nechtěl jsem tě nuidit... Třeba bych z toho jednou dílko mohl udělat... Nevím jaká jsi? Mě už asi nic nepřekvapí... Ani kdybys byla zelená modrá nebo černá, kdybys nosila dvoje brýle, nutila mi drogy, nenáviděla mě, byla schizofrení, nudna, pěkná, škaredá, obyčejná, ani kdybys chtěla olizovat zem, chodit po stropech, rozbíjet kladivem dlažební kostky, házet z mostu svázané morčata, prodávat zábavnou pyrotechniku, odjíždět a zase přijíždět, ani kdyby jsi mě nenáviděl, chtěla mě zabítm, chtěla mě mučit, mě napřekvapí nic....

Protože je dnešek byl děsný a včerejšek taky a vůbec...

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Květka: To je škoda... Víš co musíš? Najít si něco co je funny a smát se... Třeba se směj mojí debilitě pomáhám tak prostřednictvím své dementosti již několika lide:-)

to nejde pořád....někdy je toho totiž příliš... neshazuj se tak... :-)

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Dovol, já si na svojí debilitě zakládám! Sebeobrana, když mi někdo řekne kreténe potěší mě to... :-) A je toho fakt příliš? Protože pak jsem s radama v koncích... Nějak totiž neznám tvoji situaci

To nevadí... v poho... :-)) chi, si trdlo.... vidíš a já si zakládám na veselosti a .... někdy padne i kytka... ještěže ne za vlast.. :-))

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
No na veselesti si taky zakládám :-) A taky na blbosti... Jsem vcelku hecař takže taky na kravinách, a na přátelství :-)

:-)) jo, kraviny... já si taky zakládám, na žaludeční vředy.. :-)) blbá su taky dost, páč si zakládám i na maléry a hec hec.. ._))

Lyskoř
20. 01. 2005
Dát tip
Del "přízvuku" soudím že jsi z Moravy... Takže krajanka:-) Na maléry si zakládá každý:-) Kdo může říct, že ho v sedmé třídě na školním výletě v anglii zabásly na zhruba dvě a půl hodiny, za přechovávání nože :-))) Ale ty jsi asi měla namysli jiné problémy že?

:-))) jo, soudíš dobře.. :-)) krajanka, jasně, trošku jižní krajanka.. :-)) no, tak to já su trošku starší, takže v 7. třídě ještě totáč... .-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru