Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pokakal mě pták

27. 01. 2005
5
0
5530
Autor
Kakuloj

věnováno: kk

pokakal mě pták

 

z horkého zadečku

co patřil špačku

vidím vylétnuvší sračku

a vím, že neskončí v sáčku

v koši, nýbrž na kloboučku

či mém pařížském fráčku

 

ach ptáčku...

teď se k dámě nepřimáčknu,

zasloužil bys do zobáčku...

 

pokakal mě pták -

pohádkový ohnivák


Mno, ano, ale některé květinky hold nevoní a nejsou ani vidět... což je ovšem škoda, prostě musíš vědět, kam šáhnout, že? :-)) no jo, alergie, tak to máš víc štěstí než skoro kdokoliv z nás... :-))


Sobí s hnusíkem:No, to je pěkné, tak já se tu snažím a Kaku pak slízne smetánku... tsch, tsch... Kaku: Ty jsi poeta tělem i duší.... děkuji, Kytka je nesmírně udušena tou záplavou mendělejových prvků... :-)) a přeje, by na Tebe ptáci nesrali tak často :-)))

Kakuloj
15. 02. 2005
Dát tip
:)) to mi nepřej, mě to inspiruje ;) nejsi užitečná květinka? mohla bys být i podušena, i když já dušené nerád...už aby bylo jaro... ach jo. ;)

co Tě inspiruje? :-))) žíši, nooo, a já si vo sobě myslela, že jsem inspirující jááá... a vono neee.... ach jo..... já taky dušené nerada.... :-))) jojo, jaro, ptáci řvou, kytky voní.... romantika jak plásen... :-))

Kakuloj
15. 02. 2005
Dát tip
nejlepší na tom je, že se dá čuchat ke Květinkám (jsem rád že nejsem alergik) to mě taky inspiruje .)

výborná, a kytí odvedla kus potvivé ženské práce, pošleme ti dva tipy

No nevím, ale jo, je to o přírodě TIP

Kakuloj
14. 02. 2005
Dát tip
Sobí i Hnusec mají u mě také po doubletipu .) kk: oklepu si buřinku na tvé jemné lístky a až deštík jarní mírný co přináší težké rýmy zchladí tvé cévky horké odnese ti ke kořenům fosfor a dusík, trošku dlabání pro vybíravé květinky k tomu dnešnímu Valentýnu ;) děkuji učedníku velkého mistra! chtěl bych být tvým učedníkem ;)

Uč, se uč. Ale já to taky ještě moc neumím, jsou tady lepčí, třeba Voloďa

Kakuloj
13. 02. 2005
Dát tip
kk: porád tu není ten rozbor díla :))) chápu, že je to náročné dílo a je těžké nějak adekvátně vyložit 12 rovin mé filosofické básně, ale zkus tedy alespoň náčrt ;)

no, já říkala v neděli... :-))) a vidíš tam někde upřesnění, kterou neděli mám na mysli? :-))

Kakuloj
13. 02. 2005
Dát tip
nj, máš pravdu vykutálená_květinko :))) napínáš mě k prasknutí :)

ale budiž... takže: z horkého zadečku co patřil špačku vidím vylétnuvší sračku ---- bych vyložila i když je to na mě hodně složité: básník chce upozornit, že ptáků je poměrně hodně a navíc, jakmile nějaký uvidí ptáka opačného pohlaví, který se mu navíc neskutečně líbí, dostane průjem a vzhledem k tomu, že má již vícerolet, nemá tak silné svěrače, neudrží a prostě to hov.. vylétne.. ------ a vím, že neskončí v sáčku v koši, nýbrž na kloboučku či mém pařížském fráčku -------- a vzhledem k tomu, že dotyčný - v tomto případě - básník - který očekává svou vyvolenou, netušíc, že nad ním tento pták takto "jančí" není nachystán se sáčkem, aby tento exkrement mohl zachytnou, prostě ho pták posere nejen na jeho apartní buřinku, ale i na jeho dovozový kabátek ------------ ach ptáčku... teď se k dámě nepřimáčknu, zasloužil bys do zobáčku... ------------- a nakonec po chvilce vzteku, hrůzy.... rezignuje a chápe jeho pocity i když je naštván, protože jeho vyvolená je již na blízku, ale vzhledem k jeho posranému oděvu, bohužel si k dámě nemůže nic dovolit, obejmout atd. takže po menší trapné pauze, se rozloučí a odchází neznámo kam, což ovšem dotyčnou zákonitě nasere... ----------------- pokakal mě pták - pohádkový ohnivák -------------------- a nakonec autorův povzdech, že asi prostě co se mělo stát, se stalo tak, doufám, že je to dost vyčerpáááávajíííícíííí... :-))

už sem doufám, donapnula... :-))

Kakuloj
13. 02. 2005
Dát tip
:))) děkuji Ti Kouzelná... po prvních verších jsem myslel, že míříš úplně jinam a i teď si myslím, že mezi řádky schováváš nějaké to zklamání nikoliv však ze starých nýbrž z mladých ptáčků ;) ano je to jeden z několika možných výkladů, avšak kdo je ten pohádkový pták? proč z horkého zadečku? vždyť řiť nemá ani tělesnou teplotu! ale přesto Vám Kouzelná smekám k nohám svou zadělanou buřinku ;)))

až k mým nohám? jsem mile zneuctěna, že si pane dovolujete až přespříliš k mým jemným lístečkům... :-)))

Amah87
02. 02. 2005
Dát tip
Tak to je smula tak abys nemel depku že na tebe serou ptáci tak *

Kakuloj
27. 01. 2005
Dát tip
avi

klipeto
27. 01. 2005
Dát tip
:))))) bude mít radost t*

kaku, tak toto snad neeee!!!! fuj, a to pro mě? Mám v tom hledat něco hlubšího? :-)) klipe z čeho tak soudíš? :-)) aspoň kdyby to bylo víc fekální....:-)

Kakuloj
27. 01. 2005
Dát tip
abys mohla často používat to slovo... jak to bylo... no psalas to v té diskuzi o získávání tipů ;) no já to fekálnější asi neumim...

tak to musel bejt vopravdu "pohádkový ohnivák", gdyž nekaká do koše ani do sáčku:)

kakuuuuu.... ach jo.... já jsem vlastně taková vaše múza, co? :-)) acha, tak to ano.... neberte mě prosím Vás tak vážně :-)) i když na něco budu sakra tvrdá... :-)) a nechceš rozbor díla? :-))

Kakuloj
27. 01. 2005
Dát tip
dorian: byl to asi nějakej zlej, třeba od Grimmů ;) kk: jo! :))) rozeber mi to :)

To by se Ti tak líbilo, mé intelektuální prostředky jsou dnes už rozebrány, ale tak nějak, když se mi do toho bude chtít, tak třeba v neděli, ju? .-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru