Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Army a kameny

29. 01. 2005
1
0
1583
Autor
Sanelma



Tanky, štíty, obušky,
slunce, prsa, letušky.

Zelená krabice s chobotem khaki,
řeknu si s povzdechem:
"Proč ne já?!"
"Taky."
Sanelma
30. 03. 2006
Dát tip
formálně ta největší pro ty co mě neznají osobně anebo nejsou sběhlí v ezoterických vědách snad blbůstka i obsahově, ale pro mě osobně je v tom zakuklená touha vykřičet tak odporný postoj k tomu všemu, že se ho možná bojím přiznat i sama sobě. teď to vyznělo, jak kdyby mi rašil knír a kříži v mých očích by bezpodmíněčně chyběly 4pacičky v jeho konci, ale jsem taky pacifista. ten hrůzný postoj, který v tom nikdo nenajde:) je o mozku těch chlapů a jejich postoji k babám. Asi tak...opět ve stručnosti:)

Čumák
29. 03. 2006
Dát tip
no, blbůstka.

Sanelma
04. 02. 2005
Dát tip
hm. je to dost možné. možná tu odpověď ani sama neznám.dík za kritičku

Vybavuje se mi spousty různých obrazů.. Některé smuné jiné méně, napadá mě spousty myšlenek, občas mi připomeneš Kryla nebo Landu.. Má odpověď na tvou otázku je jednoduchá.. Protože nechceš..

hutch
29. 01. 2005
Dát tip
líbí ale Proč ne já? Taky.. ale co??? taky

Twiggy
29. 01. 2005
Dát tip
...ako reklama na profesionálnu armádu? :)))) pekné to je, ale ja som pacifista, takže bez tipu:)

Sanelma
29. 01. 2005
Dát tip
H: těžko se to vysvětluje. Možná to souvisí s mojí Militaristickou...Rozhodně dík za k. T: armáda je na prd. Neberu ji jako hybnou sílu světa, jen mě zajímá jak to chodí uvnitř, jak se hoši cítí když někoho oddělají, když musí, nebo co se jim honí hlavou, když po5letech ve válce uvidí hnusnou babu.nebo pěknou. tak asi tak. A danke za kritiku. Panna pekel Mene Tekel

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru