Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Patience

10. 11. 2000
0
0
1106

mám v ruce karty rohy zohýbané jednu po druhé na stůl pokládám v duchu si tajně přeji přání a těch karet těch se ptám věřím jim nebo nevěřím já nevím moc se mě lásko moc se ptáš chvílema trochu švindluju komu to vadí vždyť se stejně nedíváš je to jen hra jako každá jiná i život si s náma zahrává a když mi ňáká karta v ruce zbude inu co zas jsem prohrála na tu prohru rychle zapomenu a znovu ty karty rozložím a dělám to do té doby než si svůj osud správně vyložím
Merle
13. 11. 2000
Dát tip
taky se moc netotožním s pohledem na život jako karetní hru... Víc mi to připomíná DrD :-))))

Carodej
12. 11. 2000
Dát tip
Sudá nebo lichá, červená nebo černá....?

jiko, nevim, jestli jsi si nekdy vykladal patience, proste si reknes, kdyz to vyjde, tak... a vykladas... no a ono to nevychazi, treba jen malinko a tak malinko, opravdu malinko zasvindlujes... jen trosku, ze to skorem ani sam nevidis.. no a to neni jako poker!!! na poker je namichas na patience asi hur. a tak radeji udelam nejakou tu hromadku navic, ci si jinak pomohu... zivot uz mas taky namichany, a nejsi schopen si ho komplet predelat, ale malinkatym svindlikem si muzes trochu pomoci. kdo z nas netrpi selektivni slepotou. carodej.... to, o cem mluvis je ruleta!!! my latentni gamleri se v tom vyzname!!! :o))) ale neva, ze ve hrach mas chaos, stejne te mam rada! :o)))

JiKo
12. 11. 2000
Dát tip
Aha já pochopil název jako anglicky trpělivost. To ale nic nemění na tom, že si myslím, že život není namíchaný !

Klárka
10. 11. 2000
Dát tip
je fakt, že by se úhlu pohledu mohl rovnat úhel odrazu. Osud je pak s naším hledím skřížen. :-)

Záleží na tom, jestli si ty karty vykládáš jako Jekyl nebo jako Hyde. Ale připomíná mi to způsob, jakým čtu horoskopy.

JiKo
10. 11. 2000
Dát tip
Tak nevím sice je hezký mít trpělivost až mi vyjdou ty správný karty, ale když nevěřím ve výsledek vykládání - proč potom vykládám? Vztáhnu li to na skrytý význam. Není lepší si ty karty namíchat sama, než čekat až ti "náhodou" vyjde full house (dobrá karta)?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru