Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Návštěva Prahy 27,9,2000

13. 11. 2000
0
0
1801
Autor
maty

Srovnávám-li s Paříží Je Praha venkovské velkoměsto Z Kampy sejdu níž k řece Krmím labutě u břehu Mezi kameny jsou mince Jak někdo věří na návrat Na Karlově mostě stejný čert jak loni Divný snad opilý prodává obrázky Je nalíčený na černo jako sochy Pražské povětří je hodně černé Šla jsem mezi děti demonstranty Rvou se s globalizací světa a mamonu Nejlevnější párky jsou na Václaváku Mladý demonstrant probíral odpadky Blízké restaurace mají oběd za pět set Dvě děvčátka ohmatává starší muž Vysvětlují že nemohou sehnat práci Náměstím probíhá proud mladých v černém Vracím se na Kampu s romantickými pohledy Vltava šumí a propouští lodě Čas od času řvou černé helikoptéry Sanitky kvílejí při odvozu raněných Pak je zase slyšet ticho Chová se stejně každá moc? Něco jako nespokojenost trapnost a lítost Mnou proběhne
maty
14. 11. 2000
Dát tip
Dík za pojmenování čerta,fascinuje mě,že ho tam každý rok potkám.Ahoj!! Prahu mám ráda,nejraději ale po ní chodím sama.

PetrViP
13. 11. 2000
Dát tip
venkovské velkoměsto??? to bych neřekl. mě Praha přijde studená jako každý normální město.

kalinka
13. 11. 2000
Dát tip
To byl Tonda! Je to inventář mostu, jestli myslíš toho s těma čertama!:o) Alkoholik jak vyšitej, ale prostě je historií toho mostu stejně jako ty sochy. Patří tam!:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru