Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Epilog

09. 02. 2005
3
1
679
Autor
Godfrey

Právě jste dočtli "Hovory do dubu". Možná si z nich něco vezmete.
Možná, že si najdete i svůj dub. A nemusí to býti pouze dub. Třeba se zpřátelíte
i s jiným stromem. Možná...

1 názor

bllleljaFLgb TEn GFôS

my svůj dub taky máme...na svém běhacím okruhu...je to takovej typickej starej dub na kraji lesa a vždycky se u něj na pár vteřin zastavíme a něco mu řekneme...letos na jaře, když už všem dubům kolem začali růst nový listy a on pořád nic, tak jsme z toho byli úplně špatný, už jsme si na něj nějak zvykli...ale pak se probudil, tak je to v pohodě... :o) :o) :o)

Alojs
22. 07. 2005
Dát tip
uvidíme... Ostrava je nejzelenější město v ČR. příležitostí je tu habaděj :-)

rutha
12. 03. 2005
Dát tip
Jako celek je to pěkňoučké. Nojodubystěmajepotíž...... ,-)

vesuvanka
10. 02. 2005
Dát tip
Jak už jsem Ti tu psala v některé kritice, mám ráda duby... mám také ty Zaujal mě Tvůj krásný vztah k dubům , sama mám také ty svoje...jeden z nich, nejméně stoletý roste u polní cesty v Horní Poustevně na Šluknovsku, další jsou v Plzni u Boleveckých rybníků, na hrázích rybníka Svět a Opatovického v Třeboni a také v Praze.... zde mám dokonce své tři, které jsem zasadila.... pokud Tě to blíže zajímá, dočteš se o nich v mém dílku "Tři duby", které jsem zařadila do Písmáka teď v lednu....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru