Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DÍVAL SE

11. 02. 2005
1
0
1598
Autor
jenaL

Dival se z okna do sedych ulic. A premyslel jak se to stalo...Jak to jen prislo...Holubi mavali kridly nad strechami polorozpadlych panelovych domu...Tukal prstem do rytmu nedelni pohody a vznasel se ve vuni prave pripraveneho rizota. V mraku nejistot, boju a placani po rameni nasel slunce radosti, vzdy pripravene prolitnout telem jako blesk... To vedel... Ukapla slza...Videl deti jak si hraji a dospele se radovat...Dalsi slza z oceanu soucitu...Nevime proc..Proc slunce zapada znova a zas...A vime jestli vyjde? Vzdycky vyslo, ale nikdo opravdu nevi, jestli vyjde i zitra...
jenaL
18. 03. 2005
Dát tip
ja se ale nejak nehonim za tipama...nepotrebuju byt nejak videt...ja pravdu nasel...piseu jednoduse a to neni mozna na zadumaneho a slozityho pismaka kosher...kdovi...a nevadi...tipu me neprijde moc dulezitej...vymenil bych kazdyho tipa za jedno pochopeni, nebo jeden nekonecnej usmev...vzdyt o nic jinnyho nejde...je to sranda...pismak me nekdy pripada kritikami absurdni, takze jsem mozna radeji, kdyz hloupe a vysmesne kritiky nechodi... stastni pochopi, nestastni...co ja vim co nestastni? i ty se mej prekrasne... mimochodem odkud z moravy presne jsi?

jenaL
18. 03. 2005
Dát tip
nerikam, ze mi to vadi...nevsimam si vysmechu a zvaneni...to je cely...jsem rad, ze si to nekdo precte a ma radost...tak jsem to myslel...nic vic, nic min:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru