Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mrazení

13. 02. 2005
0
0
1513
Autor
DaMafiaKilla

Mrazení..Co si člověk představí? To život možná napoví...
Ať už radost nebo strach, to váš život není pouhý prach, kde sedí v křesle tlustý krach, co na talíři dává si váš neprožitý čas..to měl by vědět každičký z nás..
V přechodu mezi dvěma světy rostou silně páchnoucí květy, které chtějí nás omámit a přesvědčit, že lapit štěstí, to je....
Ale já ve své podstatě, mohl bych být vatě, kdybych nebyl pouhý člověk, co vlastní hlavou se řídí.
..když po zemi slídí, když za smyslem se pídí.
Ptát se pořád proč a nač..to je lidské..ale je snad duše vysavač?
Tak snažte se o to zvláštní mrazení..pssst, je to tajemství...je to něžné hlazení..
Empty
19. 02. 2005
Dát tip
To je tedy sračka! Nějak se nám to tu poslední dobou hromadí. Chtělo by to vykydat... Význam? Obtšžovat sračkami písmáky??? Pochopit??? Co proboha na téhle ubohosti???? Vzpamatuj se!

Empty:>hehe:))(uprimne:)

Empty:>mimochodem cet jsem naky tvoje dilka,dobry

Empty:>Kazdopadne,jestli myslis,ze se tu hromadi sracky a je jich tu spousta,asi ses masochista a rad se jima brodis:)mozna by bylo lepsi,kdybys cet jenom ty tvoje,ale mozna tu najdes jeste jinou,ktera se ti bude libit jako ty tvoje:)a jestli nekoho obtezuju basnickama,no,pak je tenhle server asi velmi nebezpecna jaderna zbran,ve kterej uz to zacalo reagovat:)

iva_kelly
17. 02. 2005
Dát tip
Znám to - jen život moc nenapovídá....pěkný...:)

Lidi, vy jste asi nepochopili vubec zamer psani techhle basnicek..Vubec nestojim o to, abyste kritizovali nakou formu, viz. pomijiva, nestojim o reci nekoho,jako je pistahufnagl a kouzelna kvetinka. Psal jsem to proto, aby si to precetl clovek, ktery se nekdy rad zamysli nad svetem a otevrel by se mu treba jiny pohled na svet a ne proto, aby tady nekdo, kdo asi ani v nejmensim nepochopil zamer tyhle basnicky psal nejaky nesmyslny plky..Dekuju za pochopeni..

A jestli jste to pochopili,asi jste velci vtipalci..Kazdopadne to uz bych byl radsi,aby nekdo napsal,ze se mu to nelibi,nez aby mel takovy nesmyslny pripominky:))A to,ze jsem vas nazval povrchnimi neznamena,ze jste povrchni,akorat vase pripominky mi prisly naprosto zbytecny..

pomíjivá
13. 02. 2005
Dát tip
Bože! K čemu tohle? volné verše to nejsou, páč je to psaný jako próza. A próza to taky není, páč ty verše jsou evidentně důležitější než význam... tak já fakt nevím...

se mi nelíbí, že jsou tam páchnoucí květy...... brrr... se náhodou koupu jednou za měsíc, tak jaké páchnutí, že?

Co že bys to mohl být? "Vatě" ????? To je co? Volné gatě?

Pišto, no jo, to sou Ti péržáci.... nerozumí vatě....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru