Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na hovno!

19. 02. 2005
8
0
1674

... každý den začíná nový zápas jen na Tobě záleží večerní zrada nebo spása...

... na hovno lidi !

Na hovno věci !

Na hovno všechny moje / Tvoje kecy ...

 

... nemáme cíle,

skrýváme odvahu,

ztratili jsme i sílu

hledáme jen záchranu

 

a přesunujem moře...

 

 

... všeho schopní,

cíle dosáhnou

proč smutně čumí

 z okna autobusu . 

 Všichni mě chcou naučit,

ale já už radši nic nechci vědět,

než mě zas někdo položí,

chci zůstat aspoň sedět ....

 

 

 

 


Marbulinek
17. 03. 2005
Dát tip
Mluvíš mi z duše, Princezno, t*

jeeeeminacky dekuju za navstevu:) i za tipka:o)!

romale
04. 03. 2005
Dát tip
Jehe: Neříkej, všichni jsme tak trochu sk8rpeople. Pé es há -Praha!!! Sháním ňáký levný gramec, nevíš o něčem??? Princezna: Opravdu za málo...

Jeheheman
02. 03. 2005
Dát tip
romale: to si mě představuješ teda hustě:)) (a blbě)

romale: Jo byla sem totiz tyden na horach a jedine co sem si s sebou nabalila byla mnaga - teda krome lyzi a medveda:)... Takze me to asi trosku poznamenalo.... Moc si vazim Tve kritiky!! Moc dekuji za tipaka a za Tvoji navstevu -Mam velikou radost:)!!!

romale
01. 03. 2005
Dát tip
Trochu mi to celé připomíná: "Vysušíme pouště a zavodníme řeky všem otevřeme dveře do klece..." Jinak jsem si z toho sedl na prdel, protože ta je opravdu... ...tak nějak správně se to tam prolíná... takové střípky přesných postřehů... to je to co dnešní básnické tvorbě chybí...mě teda fakt bere... * Jehe: Ser na Eminema, ser na hipec, hoď prkno do komory, šiltku na věšák, přestaň si hrát s gramcem a nedělej chvilku hubou takové ty zvuky... a přečti si to ještě jednou.

nadik: :))Uz se mi styskalo! Snehu bylo:)---mooooooooooc doslova sem se v nem rochnila a do ted sem z toho nemocna:(...... dekuju za navstevu i tipka:)!!! ghost: Dekuju Ti moooc:)!! smej se !:)

gho_st
21. 02. 2005
Dát tip
začátek je super. ten zbytek mi připadá trošku slabší. ale i tak máš u mě tipa.

nadik_k
20. 02. 2005
Dát tip
Super!!! Tip :-) Princezničko jak pak bylo na horách? Sněhu hodně, viď :-)))

:) diky Mariano! Snažím se...

NA ME pusobi klidne...:)

spíš sem chtěla říct že každý má jiné vnímání a tudíž na Tebe působí histericky.. na me klidne na nekoho dalsiho zas jinak :)... Sebekritika je nutna -nemyslim si ze sem dobry autor ale po tom co sem zacala produkovat dila a cetla odezvy - citim se lip a ....sebekriticky:)..... citim i jiste zmeny ve sve tvorbe... :) dik za zastaveni i nazor!

Systemworm
19. 02. 2005
Dát tip
pěkné a působivé a vůbec né histericky

na mě to nepůsobí histericky...ani hystericky....je to celkem....zajimavý....nejvíc líbí: ,,proč smutně čumí z okna autobusu ...?...". ....tan výraz znám=)

Rosa_canina
19. 02. 2005
Dát tip
i zloba muze byt muzou....at polibi ti prdel ti kdo za to muzou..:) ser na lidi! zij!

Jeheheman
19. 02. 2005
Dát tip
... všeho schopní, cíle dosáhnou proč smutně čumí z okna autobusu ...?... :))) co tím chtěl básník říci? jéje, takže jsi se taky dala na výlevy?:o) no tohle už je skoro takový maloprinceznovský hiphop.. tím chci říct, že rytmus už jet takový trochu znásilněný do takové nasekanosti, že místo aby text volně plynul, dal by se spíš rapovat:) ..nebo jsi to tak chtěla? (zrovna jsem s kouskek zarapoval, ale eminem by mě nepochválil;))

Empty
19. 02. 2005
Dát tip
Krásně nasraná*t

Gonsales
19. 02. 2005
Dát tip
libi..hlavne prvni dve sloky..;)

diky vsem! jehe: ja Ti ani nevim esi chtěla... - ... všeho schopní, cíle dosáhnou proč smutně čumí z okna autobusu ...?... - ze muzem vsechno , taky delame vsechno-stavime a bourame a pritom i kdyz si plnime sve "sny"porad nam to nestaci a cumime smutne z okna autobusu...asi tak...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru