Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikomu nepodobni

27. 02. 2005
1
0
798
Autor
Nalbandianka

na suchu

zbavena šupin

toužím se stát středem

tvého zodiaku

 

nikomu nepodobni

ukrýváme se

v ložnicích

 

s nehranou vášní

umíráme na střechách

dlaň v dlani

lámeme

vteřinové ručičky


Lyryk
28. 02. 2005
Dát tip
velmi tradiční

darksky
27. 02. 2005
Dát tip
dlaň v dlani lámeme vteřinové ručičky MOC t*

Dero
27. 02. 2005
Dát tip
na suchu zbavena šupin toužím se stát středem tvého zodiaku Nedá mi to, musím se zeptat. Co to znamená? Co tady vyjadřuje střed (jeho !) zodiaku? Vtipně jsem vymyslel, že bys mohla být ve znamení ryby (na suchu / zbavená šupin) a snažíš se vyčlenit z fádnosti kastování (toužím se ...). Inu, tak nějak tuším, že to bude jinak. :o) dlaň v dlani lámeme vteřinové ručičky To je vážně dobré vyjádření. Celkově mi text ještě dost skřípe, spousta hezkých kostek nemusí tvořit hezký celek.

Střed zodiaku má vyjadřovat, že se toužím vyčlenit ze všech znamení a stát se jedním charakteristickým, které je odlišné od ostatních a na suchu zbavená šupin znamená, že je to jakoby v prostředí, kde se necítím doma, nějakým způsobem vytržená ze své přirozenosti.

Silvita
27. 02. 2005
Dát tip
lámeme vteřinové ručičky rohle už sem někde slyšela, i ty .....:c) Sil.

Candy
27. 02. 2005
Dát tip
Líbí se mi tam jednotlivé formulace, jen pro můj osobní pocit mi připadá, že jednotlivé sloky mluví o něčem jiném a netvoří plynoucí celek, ale to je taky tím, že každý máme hranici cítění posazenou jinde.Musím ale stejně uznat, že se mi něcím líbí....

Nějak nevím, kde bych to měla slyšet...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru