Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Druhé

03. 03. 2005
1
0
1178
Autor
MMuf

Smrt je poslední vychdisko z bludiště života.

Možná jsem to zavinil já? Nebo ten od naproti? Možná my oba. Teď když tu tak leží tvé bezvládné tělo, už se nebojíme , už na sebe navzájem nežárlíme.Nikdo nemohl tušit co se stane. NIKDO!!! Možná dopis co jsi zanechala ve svém pokoji dokáže objasnit tvé poslední myšlenky, snad zrovna v něm jsi udělala mezi námi dvěma jasno. Nedokážeš si představit jak moc to bylo ubíjející vědět ,že tě nemám je pro sebe , že je tu pořád ten druhý co se taky kouká když jdeš večer spát, co taky dobře zná tvé tělo a jeho nejskrytější místa. Rač bych na tvém místě tisíckrát viděl svého soka než tebe. PROČ? jsi musela takhle skončit já jsem ti přece neublížil já to nebyl tak co se stalo co tě dohnalo až k tvému zoufalému skoku?, ukaž prstem a já to zničím nadobro smažu ze světa. Co bych dal za ještě jeden usměv, ještě jeden polibek... jen JEDEN.... jen JEDEN
Francois
11. 03. 2005
Dát tip
Je to nějak podobné písničce tuším, že MIG 21???

MMuf
09. 03. 2005
Dát tip
nemužu se zalíbit všem, ale díky některé tipy si vemu k srdci:)

Vespa
07. 03. 2005
Dát tip
Takže... překlepy máš už v prologu... Ono zvýrazňování kapitálkami je fakt zbytečný... spisovatel by to měl umět vyjádřit i bez toho... Téma je neoriginální... vynucuje si soucit, kterej už nikdo cejtit nemůže, protože tohle tady přece bylo už tolikrát. Takhle... ten text neni zase až tak hrozně napsanej, jen je vo ničem... pro mě.

MMuf
06. 03. 2005
Dát tip
Mužeš :) pro je to tady:)

dragonfly
05. 03. 2005
Dát tip
Pěkný. Jen ten text mohl být nějak rozčleněný, aby to vypadalo dobře i vizuálně a navodilo tak větší úzkost tématu.

MMuf
04. 03. 2005
Dát tip
dobra otazka....jen bezesna noc :-)

Vespa
04. 03. 2005
Dát tip
jo... jen se ptam, esli to můžu ztrhat kritikou :o)

Vespa
03. 03. 2005
Dát tip
To... není podle skutečnosti, že....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru