Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

istanbul

22. 11. 2000
0
0
646
Autor
bullshit

Co zbyde dobroději či idealistovi ze života ve světě špíny a svinstva snad uchlastání za života či ufetování k smrti a vystřelení do kosmu zlé myšlenky tě opřádaj a depresi ti přichystaj proč ne jiní proč zrovna já satan pro mě hostinu již přichystal chci žít dál a dál tam kde "lidí" již není a všem se tam smát proč žijí a co z toho mají abych zjistil to kdo jsem a co chci abych pokročil zas o krok dál a byl tím čím jsem avšak jinde tam kde sem vždy žít chtěl člověku jest souzena samota ta však ubíjí a to mě zabíjí a duše bude uzavřena jen pro něho aby nezneužita nebyla již více co však to je za život bez toho něčeho navíc čím si "onanujem" život a žijem tak jak žijem a to bolí a to bolí moc moc když smrtihlav již dveře otvírá ale všichni ostatní se tvářej "take it easy" zúčtujem to v pekle tam už zpětná neplatí a v horoucím kotli tam sme si všichni rovni a proto žij dokud můžeš a nechtěj zpět.
Jákob
22. 11. 2000
Dát tip
a sakra co teď

Lampář
22. 11. 2000
Dát tip
Nevim ... ledaže by to někdo celý ... smazal ? ;o) proměnil třeba to "to, čim si onanujem život" na klenbovej svorník života ... ale co já vim ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru