Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ALBEŘICE

10. 03. 2005
1
0
923
Autor
vojtěch

Albeřice pojí se mnou

pouze historie temnou

Albeřice-zvláštní sídlo

nemají tam nikde mýdlo


papouch
11. 03. 2005
Dát tip
jooo fajník :-) ...hele, já vím, že su prudič... (myslíš, že mě to baví?) .. ale takňák se snažím tu držet fazónu Písmáka (když ***** na to kašle :); nemysli si, drbu všechny, kdo vyjede a dělá moc psí kusy .. vono dělat poskoka, nic z toho nemít a jenom bejt za protivnýho blba taky není nic moc... ...no, tak jsem si vyplakal dušičku :-) ale co jsem chtěl: Hele, zkusím Ti doporučit - když napíšeš blbůstku tohoto typu - hoď ji do šuflete, zapomeň na ni, pak ji po 14ti dnech vytáhni a znova si ji přečti a pak teprve uvaž, zdali ji sem dáš, či nikolivěk... Koneckonců nemáš špatný nápady, čet jsem od Tebe už fakt dobrý věcičky ... Tak si nekaž "profil" levnýma volovinama vypálenejma od boku ... Hele, třeba já, když dělal "Denně jednu ftákovinu", tak jsem to dělal taky tak, a víš co? Na těch asi 130 ftákovin co tu je padlo původně ftákovin asi 1000... ostatní šly do koše :-)) ...ééé - moc žvaním, viď? .. tak už dost :-) měj se fajn a ať se Ti daří

Slza_hvězd
10. 03. 2005
Dát tip
sídlo-mýdlo....no ehm...

papouch
10. 03. 2005
Dát tip
jééžiš to je ale fakt ubohý :-((( Prosimtě, tady tyhle příšernosti jenom zapatlávají a znehodnocují Písmáka, uvědomuješ si to? Prachpitomé rýmovánky bez jakékoliv invence, kterých ti vysype za půlhoďku patnáct každé chytřejší dítě z druhé třídy fakt na Písmáka nepatří :-(( Zamysli se trochu... Kdybys sem dával aspoň jednu denně, ale když tím zaliskneš půl stránky, tak odsuneš do nečteného pozadí věci, které by se číst daly. Brzdi, ok?

Vespa
10. 03. 2005
Dát tip
opeřenec má pravdu, Vojto....

vojtěch
10. 03. 2005
Dát tip
děkuji všem za rady a TIP. papouch:tempem 1 dílo za 1 den by se má sbírka stala kompletní cca za 21let...:(, ale zamyslím se a....stejně ty 4 poslední vesnice byly už jen taková křeč,takže se dalšího přílivu bát nemusíš.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru