Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vystřízlivění z platonické lásky

29. 11. 2000
0
0
2024

no comment

Nádherné šaty a voňavé máš vlasy Říkám si v duchu má věrná královno. Sčítám a násobím všechny tvoje krásy… Láska platonická je prostě na hovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty máš ale, pevný nervy, spoj radši více veršů dohromady a udělej něco pořádnýho. Ha Ha Ha

Geost
05. 12. 2000
Dát tip
Souhlasim :-))) zvětšil bych ale počet vykřičníků

Alchymista
05. 12. 2000
Dát tip
ach jo :-(

kalinka
05. 12. 2000
Dát tip
platonika je jako realizací nedotčená fantazie... může být ještě krásná - byť bolestně nenaplněná.... proto ať žije platonika....:o))) Už od 15ti tahle platonicky miluju jednu a tu samou ženskou, ona o tom dodneška neví. A když to jednou zkoušela nabourat fyzičnem, málem jsem se z toho rozsypala... tou nemožností jí tu lásku nějak sdělit... a taky tím, že mi se dostává něčeho, čeho jsem ani nežádala...!! :o) Ale právě pro tu platonickou lásku mi to neměla tím fyzičnem šanci pokazit....:o) Ani bych to žádným fyzičnem kazit nechtěla.. prostě toho živla šílenýho miluju za tu živelnost, za ty utrápený davy zhrzených milenců a milenek za ní, za ty krásný verše, obrazy, divadelní kusy a hudbu, který svou existencí způsobila... je to zkrátka múza šílená.. a za to ji stále můžu milovat:O))

Merle
01. 12. 2000
Dát tip
ufo: některý věci mám radši bez iluzí... je to lepší, než žít ve strachu z jejich odkrývání... a platonika? s někým to jde, s někým prostě ne :-)))

Sadaf
29. 11. 2000
Dát tip
ale zase platonická láska je velice bezpečná...nicméně souhlas, že stojí za .......

Vyjan
29. 11. 2000
Dát tip
Řeknu ti to na rovno: to je báseň na hovno. Jaképak s tím dělat fraky - platonická láska taky

Vojtek
29. 11. 2000
Dát tip
Vyjan :-)

ruby
29. 11. 2000
Dát tip
inu basnicky nic proti ale uz obdivuju platonicky snad sto let jednoho mladence, mezitim neplatonicky i jine ale on je stejne nejvetsi romantika jakou znam

Nakonec si vzdycky vzpomenu na KOUR. "Ty jsi tady tak sám.... ...ale já nejsem sám, já si tady tak chlastáam......

Lepsi nez platonicka laska je dat si studenyho lahvace a radsi dal sam a sam s tim studenym telem flasky cekat na tu pravou. jo jo.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru