Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jarní chuť na sex

18. 03. 2005
3
0
765
Autor
chose

Jednou z mnoha rovin sociálně-patologického chování nastávající pří potřebě družit se s osobou do této chvíle pro mě naprosto cizí je například ta, když coura chlapovi zvýší sebevědomí a zároveň z něj udělá odevzdanou ovci. Staci málo ........ říkat \"Jéééé, to je teda macek. Jééé a ten je macatej! A chceš ho vykouřit ?\" a poslezé Ti poví \"... počkej musím si ihned odběhnout.\" V důsledku je tato historka pro mě velice vtipná a alespoň se mohu pod tíhou včerejšího zážitku někomu svěřit .... možná i pobavit. Nuže se vám svěřuji ....

Včerejší den byl vzkutku pábitelsky poetický. Vyběhnuv' několikrát ve vlahý podvečer na chodník před kancelář pro pár šluku z cigarety, mé jediné přítelkyně ženského pohlaví. I se mi zrodil v hlavě nápad. Inspiraci jsem nalezl v příjemném hlaholu štamgastů a občasného cinkotu svišťů linoucího se z Hospody, jenž má společnou zeď s naší firmou. Pokud si představíš milý čtenáři, že neuplynul ani týden, co jsem zažíval třeskuté mrazy oproti vlahému , teplému a frikulínovskému jarnímu větříku, který s námahou olizoval mou sto let nestříhanou řepu. Pak jistě nalezneš pochopení pro můj nezbedný nápad utratrit nastávající večerní čas tlacháním v hospodě nad ženami v kterých jsem se zklamali. Nu obětí se stal Švajda, v okolí známý jako nahý samec, nedávno něšťasntně zamilován. Švajda se vypovídal, zjistili jsem že se nám líbí stejná žena, kterou nakonec zbalil před týdnem někdo třetí a s veselou parádou jsme se o půlnoci rozešli do svých domovů. Leč já jsem cestou domů poněkud zabloudil .

Co čert nechtěl narozdíl ode mě, kolem půlnoci jsem dostal chuť na smyslný/nesmyslný sex v parčíku i obětí se měla stát náhodná znamost, kterou jsem potkal u zadních dveří noční tramvaje. Slovo dalo slovo nad dalším a ještě dalším pivem v nonstopu přímo u zastávky tramvaje.Orál na Dlabačově v parčíků poblíž Gymnázia byl na světě. Podrobnosti přidám k dobru pouze osobně konkrétnímu žadateli nebo všem až uplyne promlčecí lhůta, kterou si stanovím sám.Posleze se ukázalo, že obětí jsem já sám, což určitě potvrdí svědci, spatříc mě, kterak pobíhám s kalhotami na půl žerdi a hulákam do noční tmy "Ty svině kde seš ?". Včera moje peněženka včetně dokladů měla styk s cizí ženou v cizím parku a nejspíš ten styk trvá do dnešního dne. Takže Hanko, má kamarádko, rákosko mého přítele, který je na roční stáži v zahraničí a ona sama doma, koukej se mi vrátit od něj zpět do Prahy, týden s ním je až moc..... jde mi o jistoty.


podezdívka
21. 03. 2005
Dát tip
Tak to je hodně hustý a dost vtipně popsaný :-)) *t

johanne
19. 03. 2005
Dát tip
úsměvné - pro nás nezaujaté :)))...

Silvita
18. 03. 2005
Dát tip
i v zimě :o))

chose
18. 03. 2005
Dát tip
Vcera bylo teplo

Gelena
18. 03. 2005
Dát tip
Co jsi čekal. T*

Empty
18. 03. 2005
Dát tip
:-))))*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru