Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čekání

22. 03. 2005
0
0
881
Autor
Fandulák

Čekání
Provází ticho
Sny mý spí
A růžoví
Nevládnu
Jen přijímám soudy
Co přijde
Vzápětí?
Čekání
Snad zítra
Ne, nevím
Samota
Není tak zlá
Duše má
Už dávno si zvykla
Cynická
Osamělá

Do mých dnů
Teď vchází
Láska Tvá
Křehoučká
A dávno prohraná

Do mých snů
Vchází Tvoje tvář
Hladim jí
Svou dávám
Na oltář

Čekání
Provází ticho
Sny mý spí
A růžoví

inlajn
22. 03. 2005
Dát tip
Fanduláku, tady klasicky rveš jednu věc na druhou i formálně, páč v první řadě chybí v tom džbánu voda - jaks to napsal, pro mě tam nejni , čeho se chytit. Teda: napřed sny ("růžoví")...samota "neni zlá", jseš cynik, podle všeho, vosamělej, pak najednou láska jak bič a zas se vrhneš do spánku, A TODLE VŠECHNO PROSIM V NĚKOLIKA SLOVECH, pak mi dáš pecku do nosu, páč "sny" (tvý)" růžoví", zas, a NIC. No a nejhorší je, že mám pocit, že to, že láska...tvá...křehoučká...napíšeš, že dávno prohraná(!!!), no takový maso, a hned vod toho pryč a zas chrníš, takže mě takle neser, prosim . in.

Fandulák
22. 03. 2005
Dát tip
člověk pořád na něco čeká....ať je to cokoliv - nějaký výsledek, láska, nový orgán......a možná, díky jedné z těchto možností, jsou pak umlčeny jeho nevšedně všední touhy...které si "normální smrtelníci" můžou plnit... Takový člověk je pak rád za jakýkoliv záblesk svělta, protože po většinu času žije ve tmě...Myslím, že lidem, kteří mě znají, je zde dopřáno vidět víc, než ostatní - jen slova...

inlajn
22. 03. 2005
Dát tip
to jim přeju.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru