Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro Lawrence

30. 11. 2000
0
0
750
Autor
Vrána

Vodhozený kecky, co válej se v rohu pokoje, jsou jen vodrazem mý skutečný existence v tomto potrhlým zapadákově. Piju studenou kávu a čtu si Zpěvy páteční, přičemž mi ale vůbec nevadí, že je ůterý. Na zemi bordel a pokoj smrdí kouřem. Včera jsem si chtěl koupit noviny,co prodávaj se na prtoti, ale ten úzkoprsej Číňan se jen poťouchle usmíval. Vezmu si hadry, co smrděj zatuchlinou a s poslední vindrou vyrážím do ulic. Cestou míjím jednoho vaquera s gatěma na kolenou a s vyhuleným ksichtem. Asi trochu přebral! Prší a já pospíchám dál, abych náhodou nezmeškal sedmou hodinu, kdy se všichni schází na zaprášeným náměstí a ventilujou svoje pocity s láhví nějaké odporné lihoviny. Je konec. Nad městem vznáší se kocovina a já s děravou kapsou klesám na nejbližší lavičku, kde v poklidu usínám. Zase jeden povedenej den. Zbouzím se a z posledních sil dorážím do mý starý barabizny a už se těším na to, jak si vytáhnu z ledničky půl litr kišky.
Vrána
05. 12. 2000
Dát tip
Realita nekdy poradne boli.

Vio
30. 11. 2000
Dát tip
Přičemž Ti ale vůbec nevadí, že má být úterý... A nevíte někdo, kde je Prtoť? Prý tam prodávají noviny... třeba se mi budou hodit po zbouzení... Ach jo... tyhlety řádky "smrděj zatuchlinou".

Vyjan
30. 11. 2000
Dát tip
Slova prtoť se zastávám! Sice asi nic neznamená, ale je z celého tohoto díla jistě nejlepší. Krása zrozená bezděky. Jinak ale chápu: taky někdy po flámu pobliju - někdy do mísy, někdy do počítače. Spontánnost je krásná věc, ale neměla by "smrdět".

ruby
30. 11. 2000
Dát tip
drsny radky ktery mi neprijdou uprimny

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru