Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

OMLUVA

29. 03. 2005
0
0
1110

Všichni všichni všichni: Všem vám odpouštím. Jelikož ale poměr mé viny ku viny vaší je tak 1:99, spíše prosím o prominutí vás. Choval jsem se nevhodně; hulvátsky a proti morálním zvyklostem tohoto lit.serveru i celé české společnosti, o křesťanské nauce ani nemluvě. Jestli ještě máte vůli a ochotu se mnou zabývat, dejte se do odpouštění. toto nečiním jen proto, že se patolízalsky doprošuji obnovení mého starého účtu. To vůbec. Činím to jen proto, že byly Velikonoce a mé křesťanské byly opravdu nádherné. Můj zpovědník mi doporučil, abych se usmířil se všemi, jež jsem urazil a naštval... TO SE DIVÍTE, ŽE??????????????????????????????????????

vše důležité výše
supizmus
03. 06. 2005
Dát tip
budiž ti odpuštěny všechny minulé, současné a budoucí hříchy

supizmus
03. 06. 2005
Dát tip
jo, a vítej zpátky (:

Alojs
11. 04. 2005
Dát tip
cau, blazne! Co jsi tu vyvadel, ze jsi tu napáchal tolik škody? :-)

Havranka5
07. 04. 2005
Dát tip
Sic netuším o co jasně šlo (neuvedl jsi zde vyznání ani zpověď pro kolemprocházející..) avšak pamatuj, že: Veřejné kajícné sebemrskačství bývává horším proviněním, než samotný spáchaný čin.

inlajn
05. 04. 2005
Dát tip
aha..... to je jiná....

B3
05. 04. 2005
Dát tip
Byvaly_uzivatel_Ioannes: tak nějak ti pořád nevěřím..

papouch: Úplně čubrním, co za blbost jsem to napsal. V tomto stavu nemá to sdělení hlavu ani patu (profesor logiky z právnické fakulty by asi hodně kroutil hlavou). Myslel jsem to jinak a napsal jsem to úplně obráceně... Asi mně neuvěříte, že? A vykám proto, protože jsem skoro ke všem ztratil vztah. Nevykám proto, že bych chtěl někoho naštvat.

pozorovatel: Dík za celkem vtipný komentář. B3: Také si myslím, že to svůj účel příliš nesplnilo. Ale dělal jsem to spíš jen kvůli sobě. Chápu, že z uražených už to skoro nikoho nezajímá. Janajka: Mně je to docela jedno. Já už zde stejně tvořit nebudu. Jinak dík za příspěvek. inlajn: K ostatním jsem se však slušně nechoval... Expo58: To byly ještě staré dobré časy v osmapadesátém, že? Taky bych chtěl zažít krásnou atmosféru toho legendárního Expa. Aspoň že jsem byl osobně na Atomiu.

Petr_Pan
04. 04. 2005
Dát tip
srát na to .. :-) ale - je to pěkná omluva - to jo

pozorovatel
04. 04. 2005
Dát tip
celkem?!!!Celkem????!!!!! a je se ti tu tak snažim... :))))

papouch
30. 03. 2005
Dát tip
....poměr mé viny ku viny vaší je tak 1:99....., aha, takže ti blbci jsme my a ty seš furt svatej, :-))))) inu, ...... tak jo :-)

inlajn
29. 03. 2005
Dát tip
jo, já se divim, myslim, že poprosim vo nick "nechápu"....

pozorovatel
29. 03. 2005
Dát tip
máš štěstí už jsme tě chtěli popravit...:))) ale když tak hezky prosíš... dostaneš jen doživotí... a protože se mladistvím tresty půlí, tak dostaneš jen půl doživotí:))

B3
29. 03. 2005
Dát tip
Budiz ti odpusteno, ze jsem s tvoji prachbidnou omluvou ztratil zase par vterin zivota. Amen.

Derylla
29. 03. 2005
Dát tip
Dej si každý den před spaním Otče náš a z dobré vůle pomáhej lidem a nejen Bůh Ti jistě odpustí ;)

Janajka
29. 03. 2005
Dát tip
Vůbec nevím, vo co go ( dovtipuji se pouze, že Ioannes neměl pravděpodobně zrovna vytříbené chování), ale oceňuji motivaci, pokud je myšlena bez ironie. Přimlouvala bych se za to vodpuštění, zvláště když se chce polepčit. :o)

inlajn
29. 03. 2005
Dát tip
...no, to já nemám taky(tuchu), proto by mě zajímalo, proč byl exkomunikován...pam,tuju si ho, ke mně se choval vždy slušně, a jednou se se mnou dokonce rozdělil o jablko..a chodil sem vždy čistě a vkusně oblečen. Tak v čem je problém, Ioannesi? V čem? Tápu!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru