Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Archivy CIA odtajněny!

02. 12. 2000
2
0
2203
Autor
Grim

O tom, že televize není jen žroutem našeho času a zdrojem pochybné zábavy, jsem se přesvědčil už několikrát. Jeden by nevěřil, kolik nových informací a poučení lze načerpat i z tolik kritizovaných a intelektuály haněných seriálů a filmů americké produkce. Tak například už se ví, kdo že jim to zastřelil prezidenta Kennedyho. Ano, byl to ten chlap, co hrál v Aktech X muže s cigaretou. Viděl jsem to na vlastní oči a nechápu, že ho dosud nezatkli. Zřejmě skutečně země neomezených možností. Také další odhalení se táká historie. Robin Hood uměl karate! Tento fakt (odhalený v jednom ze vzdělávacích seriálů, podporovaných Nadací pro všeobecné vzdělávání /CIA/) mne zaujal natolik, že jsem se rozhodl prozkoumat všechny dostupné materiály a zjistit, jak to tedy doopravdy bylo. Výsledek mého pátrání dosti výrazně otřásl dosud zažitou představou, že tento podivný sport vznikl kdesi v Asii. Skutečnost je totiž taková, že tento způsob boje beze zbraně má svůj původ v Anglii, a to někdy kolem roku 1022 n.l. Vyvinul se mezi chudobnými Sasy, kteří se snažili v rámci svých možností bránit proti normanským utiskovatelům, zvláště pak proti šerifovi z Nottinghamu, který byl fakticky hajzl. Původní název této bojové techniky byl „EMPTY HAND“, tedy „prázdná ruka“. Až o mnoho let později byl popis tohoto stylu přinesen na východ jakýmsi mnichem Tuckem, který v rozhořčení nad křesťanskými zvěrstvy ve Svaté zemi konvertoval k buddhismu a pravidla EMPTY HAND propašoval v duté holi až mezi ty, kteří dodnes píšou domečkama. A jelikož asiaté nedokážou vyslovovat hlásku „p“, nazvali tuto techniku jednoduše KARATE, což znamená „Tlusťoch s pleší, který nás všecičky pěkně zmlátil“. Tolik tedy první vlaštovka z odtajněných archivů americké CIA . Nezbývá než se zájmem očekávat další a další fakta, která byla doposud lidstvu utajena, jako např. UFO, stvoření světa (že by praotec Američan?), jaké národnosti byl Ježíš (jaké asi?), proč měl Alexandr Veliký anglický přízvuk a neustále přežvykoval, či kde se ve skutečnosti odehrála Velká francouzská revoluce (hm?). Hodně dalších novinek by mohlo přinést také plánované otevření archivů sovětské KGB (proč měl Hitler anglický přízvuk a neustále přežvykoval apod.). Na sklonku tisíciletí se tedy máme na co těšit.
Josefk
22. 09. 2003
Dát tip
jo,byl to hajzl :-)))

Gonza
07. 12. 2000
Dát tip
Tajný příkaz generálního tajemníka UV CIA: Okamžitě zjistěte totožnost toho muže, prověřte zda jeho přezdívka není zvolená jako krycí jméno a pošlete mu hamburger a colu. A nějaké žvýkačky. On to bude asi kanón. Konec zpráv. Grime, je to super!!!

Vio
05. 12. 2000
Dát tip
Oduchakuchu ;-D Dík za pobavení ;-)))

Merle
04. 12. 2000
Dát tip
dokonalý :-))))))))

Gimi
03. 12. 2000
Dát tip
Au,tak tohle Ti nedaruju.Budu se z toho léčit ještě dlouho.Taky se těším na další pokračování.

JET
03. 12. 2000
Dát tip
hele, člověče, jsi dokonalý satir. Jenom mám pocit, že kdyby tohle četl Američan, určitě by to nepochopil,měl by anglický přízvuk a neustále by přežvykoval!

Sadaf
02. 12. 2000
Dát tip
Ha...to je pěkný...už se těším na další odtajňování:-))))

clovrdik
02. 12. 2000
Dát tip
hele, člověče, jsi dokonalý satir. Jenom mám pocit, že kdyby tohle četl Američan, určitě by to nepochopil ...

Grim
02. 12. 2000
Dát tip
clovrdik: Vidíš, co jim všecko utíká:-)) Ale pravda holt musí ven:-))

ruby
02. 12. 2000
Dát tip
:-)))) teda s tim prezvykujicim hitlerem jsem lehla na zem!!! klonim se napadu i forme:-)

myrinda
02. 12. 2000
Dát tip
smichu neni nikdy dost.... :_-)))))))))))) ou....hezky vymysleny i napsany...pokracovat, pokracovat!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru