Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozumím ano i ne

06. 04. 2005
0
0
672

pod vlivem tetičky travičky

Roromím ano i ne
Čučim na rakoušáky, dávaj tu jakejsi sitkom a vůbec tomu nerozumím. Avšak jako v každým sitkomu, tak i tenhle je plnej scének, kdy při pokecu nekolika postav jedna z nich mele až do aleluja a když zkončí, je jeho/její závěr naprosto debilní a nezpochopitativně nepochopitelný, ale přesto se tomu šici smějou -popřípadě je do toho vložen ten strašnej umělej smích- protože ostatní sitkomové postavy to nepochopí a jen tupě čumí. A to je pávě to, já tady čumím na tu kravinu, vůbec těm rakušákům nerozumím, ale protože jedinej děj sou právě ony pokecy, veškerý děj i „příběh“ je mi naprosto jasnej. A je uplně jedno, jestli to je česky, či rakousky nebo arabsky, páč já sem spokojenej, mám svůj stav a je mi hej. Jen se netěším na ten vývřed.

inlajn
06. 04. 2005
Dát tip
já taky ne...viz posl. věta.

Nicollette
06. 04. 2005
Dát tip
voni asi budou mluvit německy čoveče :))) nevim, zda tyhle stavy dokážu naplno prožívat u televize :) znam lepší způsoby

misty
06. 04. 2005
Dát tip
moje male...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru