Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Každý každé

03. 12. 2000
2
0
1366
Autor
Barka

....a tak jen tak, a tak jen pro úsměv :-)))).

Každý se vzpírá, každý to ví, každý chce umřít, každý chce snít, každý má touhy, každý má sen, každý je hloupý a i já jsem. Každý chce lásku, každý chce mít, každý chce jídlo, každý chce pít, každý chce každou a každá zas něj, každý zná lásku stejně i beznaděj. Každý má smůlu, každý má štěstí, každý má perly, co padají v dešti, každý dá lásku, každý si brává, každý chce najít, co znamená as pravá. Každý chce úsměv, každý chce pláč, k čemu ten pocit je, řekni mi nač. Každý chce chtít a každý chce brát, každý chce domeček velký jak hrad. Každý má jaro a každý se ptává, každý je ten, kdo touží mít práva, každý je život, každá je hřích každý chce žíti, když v duši má smích Každý se směje, když každou si dává, každý chce spát, tam kde obvykle jen spává, každý chce potravu, každý má hlad, každý je každým, když může mít rád. Každá je noc a každý je den, každý chce to, co řekl mu sen, každý svět prosí o vzpouru sil, každý chce sebe, i když se nezměnil. Každý dá úsměv, každý se ptává, řekni mi řekni...kdo je ta pravá??? Nepoví sluníčko, co říká snad světu, nepoví....ztratilo by svou pozlacenou metu. Dává ji světu tak jako pár chvil, dává ji proto, aby život nikdo neztratil, aby každý z každé každou chvíli měl, by z lístků světu tiše popíjel.
christi
18. 01. 2001
Dát tip
Ahoj Barko, moc hezke ztvarneni,zaujalo me to.Dlouho jsem nemela sanci te tu potkat tak jsem te chtela aspon takhle pozdravit a poprat ti hezky novy rok a hodne stesti v nem.A samozrejme *)

bobotic
16. 12. 2000
Dát tip
každý pokaždé každému kazí ... :-)

Sly
07. 12. 2000
Dát tip
hoj olahoj a tipu se hoj... Každá je noc a každý je den, každý chce to, co řekl mu sen, každý svět prosí o vzpouru sil, každý chce sebe, i když se nezměnil. hmmm... tak to teda jo hmmm... vnímavá dušička

Suppe
04. 12. 2000
Dát tip
sentimentální, ale do poezie to zapadá. Jak dlouho ti to trvalo?

PetrViP
03. 12. 2000
Dát tip
s tím si si tedy musela vyhrát:)

ZEEMAN
03. 12. 2000
Dát tip
Jo práci to dalo, ale to je tak asi všechno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru