Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezi touhou a rozumem

03. 12. 2000
1
0
1174
Autor
Yoss

Život vměstnal se mi do ošoupaných džín Poddajný a těsný pod rozlitým mlékem kapajícím z temné oblohy Vedle sebe tuším jen tvůj stín stín barokní věže Jen záblesk chvíle za to přetékající vzrušením Ostrý chlad vlhké trávy bodl mne do ledvin Nemám zájem na tom co přese mne se valí už dávno mám pocit že nic neřídím Nechám tě dovléct mne až na konec z ojíněné trávy z tvých představ a snů co bolí a pak vrátím se na asfalt nudné ulice kde už zavřeny jsou hospody a bary Mé oči Dnešní večer zapsán na dně hlavy Zapomenut aby se snad někdy objevil Hořký na jazyku tlačící a dravý Zmírající plamen svíčky v poryvech touhy a rozumu 11-12 2000
kalinka
13. 12. 2000
Dát tip
to mi vysvětlil jeden francouzskej editor makající v Londýně, že to znamená válet se smíchy po zemi!:o) Tak jsem to hned uživila u tebe.:o) A asi v reakci na tvou upřímné přihlášení se k vlastní lenosti!:o)

Yoss
12. 12. 2000
Dát tip
Od dila: Mezi touhou a rozumem To jako, že rolluješ po podlaze?? (promiň má angličtina je příšerná) a proč to? Není to nepohodlné? :o)

kalinka
11. 12. 2000
Dát tip
rofl!:o))) /= rolling on the floor..../

Yoss
09. 12. 2000
Dát tip
Samozřejmě kecám - píšu i v šťastných obdobích, které bohudík převládaj. A autorsky neplodných období prožívám spousty, ať že je mi fine, nebo blbě neb jsem od přírody děsně línej člověk :-))

Yoss
08. 12. 2000
Dát tip
Díkec. Utrpěné šrámy sou hezkou inspirací, ale chtělo by to konečně nějakej pozitivnější nápad :o)

kalinka
08. 12. 2000
Dát tip
pozitivní nápad nebo pozitivní inspiraci?!:o) Nikdy jsi neprodělal zcela autorsky neplodné, jelikož šťastné, období?!:o) Přeju ti ho! Teda to štěstí, tu neplodnost raději ne, stýskalo by se mi po kvalitním čtivu:o)

kalinka
07. 12. 2000
Dát tip
auau, tady někdo asi utrpěl šrám!:o( Nebo se pletu?!:O) típ*, pusinko, píšeš mi krásně /to ne, jako že to píšeš mě, ale že mi to zní!:o)/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru