Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Si to čo ja som.

10. 04. 2005
0
0
1732
Autor
Polop

dneska nie

Nádych, výdych (zrovna ma prerušil jeden z brigádnikov, ktorých tu mám dnes na starosti.starý bezzubý pán,ktorý nemá hlas a býva u svojej mami.smutný osud alkoholika...) ,nádych, výdych. rastliny rastú,stromi rastú,zvieratá rastú a ľudia ich žerú. hanbím sa za to že všetko žerem,ale som človek. duša mi káže inak, no cestu zatial poznal len budha.
Renas
31. 05. 2005
Dát tip
ale tí Breathariáni naozaj existujú k dielu: viac formy k obsahu: keby si nekecal a ak nekecáš viz breatharians.com minim: čau :)

Polop
16. 05. 2005
Dát tip
som rád, že je na svete tolko inteligentných a iných ľudí chápavých imbecilov na svete. Inak by to tu stálo za hovno. Na ne? Rada: najprv sa zamysli (to platí len pre tých čo to vedia) a potom niečo povedz. Len tak tlápať vie aj orangutánov nedonosený syn ty humorista tretej fázy (to je tá posledná, pre menej chápavých) Ale ako to pán boh xel a tvorca tohoto Písmaku zrejmä tiež. Aj blbec má právo kritizovať.ˇHold, čo už. Jako sa vraví, ži a nechaj žiť.blbci. Hej a mimochodom, ja kritiku zvládam úplne v pohode. Len musí mať hlavu a pätu a nie nejaké bezduché výplody dvoch retardovaných moronov s nikmi Poleno a Malý sladký penis. To im asi stavia zrkadlo k ich inteligencii. BREATHARIANI. Za ten nazov by tomu dementovanemu chudačikovi maly dať cenu za celoživotné dielo.Alebo mam dneska len blbý deň. Kdo vie?

a co ti mam k takejto picovine ine pisat ?;) mozno mam iba blby den. kto vie? klud vole ;)

Renas
30. 04. 2005
Dát tip
breathariáni...hmm

Přeno
10. 04. 2005
Dát tip
...a zvířata žerou rostliny a rostliny zase jiný rostliny. Super, a co? Jinak, nevim, jestli Buddha nejedl rostliny ani zvířata, to bych se skoro až divil. Ale přinejhoršim se můžeš přidat k breathariánům. (schválně, dej si to vyhledávat)

to su ti frajeri co zeru vzduch a slnecnu energiu ?;)

Přeno
10. 04. 2005
Dát tip
Přesně tak. :) http://www.breatharian.com/ - hustý týpci :)

kazdemu jebe inac, no ;)

Nicollette
10. 04. 2005
Dát tip
a tá - hlavně dýchat do břicha! :-) chápu to

Zuzulinka
10. 04. 2005
Dát tip
jo..pojídáme se hold navzájem....

StvN
10. 04. 2005
Dát tip
:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru