Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Acheron Outro

13. 04. 2005
2
0
2128
Autor
Acheron

Všem, kterým mé verše voněly, přeji ještě dobrodružnější vůně, protože poznali základ aroma (které jenom jaro má?) ... těm, kterým smrděly, přeji interakci s opravdu špatnou pózoií (chtěl jsem říct poezií) ... těm, kterých jsem se (zatím) nijak nedotkl, vzkazuji: "Až ruka mistrova dotkne se..." (only samozřejmě jokin´...) ... a ti, se kterými jsem vedl pro někoho možná žabomyší spory, nechť seznají, že to bylo vždy jakžtakž kompetentní a pro nový úsvit poezie v tomto temném, zapšklém a neumělém údolí... PS. Pusu Dianě (krásně na hraně), Erin (znáš směR?: In!), Zuzulince (krasotince), Slůůůůůůůůůůůů...něti (takhle je mi voněti), Vevetce, Para(noidovi) Andro(idovi), byť se to nikdo nedoví), Klipeto (klapeto to?), Papouchovi, Vesly (lepší verše by se snesly), Sarrah (pár? ách!), Alimře (která, když ji chválím... mře), Glassy (pro veršekrásy), Modré květince, Lyrykovi (který to ví), Augustinovi Š., Vesuvance (za propastné tance), Nicolette, Maldovance a.... a.... a.... ....a ať navěky v nás žije KK (včera by se dožil 61 let - chybíš mi, Karle.) ne vždy mi bylo ctí.... ale přece jen bylo.

 

Mlčím

mlčíš

mlčíme

 

nic-

ne-

dě-

lá-

ním

 

zvlčíme

 

 

Jdu do rizika

byť

se

mnou

vášeň

smýká

 

 

A někdo stříká

jako bejk

slovtvorbou neprožitou

 

 

Acheron říká:

 

"Dám si brejk

na dobu neurčitou..."

.........................................................................

 

 


Vevet
17. 05. 2005
Dát tip
..už delší dobu taky "mlčím"..proto díky, že sis na mne vzpomněl.. :o) ..a díky, žes tu byl..ať už mi Tvoje verše braly dech buď smíchy, nebo úžasem.. ;o)

Sarrah
29. 04. 2005
Dát tip
Nebude to na dlouho, že ne?..Měj krásné...překrásné dny

Zaprděnec
27. 04. 2005
Dát tip
co mi to tady mrdkuješ, ušatej? heknul mě někdo, a já vim kdo, už podruhý, a o alibismu a srabáctví mě nebude poučovat někdo, kdo se bojí neškodnýho šulínka, kterej ho voškubal a vůbec z něj udělal ještě většího ušouna...

Tady
15. 04. 2005
Dát tip
Acheron call už volá z dávna mat ne mě matní staře mře moře plyne mi břehy tvoje nepoznaně trosky zdí strměly nad mořem v polosvitě tmě milosrdně vlny hebce jaté šumem písku odevzdané heslovitě stránky odečtěte mě i z této říše staré Ať se ti daří, Ty, který jdeš do rizika.

Acheron
14. 04. 2005
Dát tip
ok, měj se hezky :-)

Acheron
14. 04. 2005
Dát tip
Zaprděnče - skromný dotaz: Co kdybys nechal v klídku a pokoji odejít z těchto stránek toho, který tento poslední příspěvek pojal jako rozlučku s těmi, s nimiž byl více či méně blízko? Toho, který nestojí o nijak hlubokou kritiku, ke svému inspiračnímu zdroji se vždy nepokrytě hlásil a několikrát napsal, že nějaké tipy nebvo výběry bere s rezervou? Ale to samozřejmě nevíš, protože jsi nebyl mým čtenářem, tak prosím aspoň takhle pitomě nemudruj. Díky za pochopení :-)

Zaprděnec
14. 04. 2005
Dát tip
To sem nebyl já, mě se někdo heknul do vysílání, fakt!!! Už podruhý se mi to stalo - a zase někoho nasrali jako tenkrát už ani nevim koho...

Alimra
13. 04. 2005
Dát tip
Alimra říká: měj se, měj :-))

peely
13. 04. 2005
Dát tip
líbí

Zaprděnec
13. 04. 2005
Dát tip
očekáváš tip od každýho, kohos jmenoval, jesli se nepletu, hlavně jim nezapomeň nacpat avi do hlav bože, tohle vlezdoprdelství. :( ps. Kryl tě vidí!

Milly
13. 04. 2005
Dát tip
třeba mezitím stihnu dočíst Tvý díla......

8DDD už při názvu & v prologu překvápko: „Hele, próza!“ Ale nemyšlená vážně, že neé?

Zbora
13. 04. 2005
Dát tip
Bílým šátkem mává kdo se loučí....................................vrať se brzy...a šetři se...a slabším pomáhej :o)

Zuzulinka
13. 04. 2005
Dát tip
V co se přerodíš Acheronku...ještě jsi mi nedoradil...ale dík...a měj se pěkně v sladkém nicnedělání.....:-))))

Diana
13. 04. 2005
Dát tip
Každý si po čase udělá pauzu, ne každý se pak vrátí... Ty by ses vrátit měl! Většina tvých básní mne rozveselila, některými jsem byla nadšena, ale všechny krásně plynuly a zněly... Tak dík a zase někdy v lepších časech nashledanou.:-)))

vesuvanka
13. 04. 2005
Dát tip
Moc ráda jsem četla Tvé básně, díky za ně... teď mi tu budou chybět.... Věřím, že se časem vrátíš. Měj se krásně :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru